Diumenge 30 juny 2024

Diumenge 30 juny 2024

Compartir

Omertá (145): Periodistes excel·lents i violència de gènere

Per Mar Joanpere. Diario Feminista

És important reconèixer i felicitar els mitjans que estan exercint la seva tasca de manera ètica i professional en la cobertura de temes relacionats amb la violència de gènere i l’assetjament sexual a la universitat. Mereixen el nostre reconeixement i suport periodistes que, en lloc de silenciar-les, es comprometen a destacar les veus dels qui lluiten contra l’assetjament, que són les mateixes que ocupen els primers llocs als rànquings internacionals de científiques de violència de gènere.

A través del seu enfocament ètic i respectuós, aquests mitjans no només contribueixen a crear un ambient més segur per a les víctimes d’assetjament sexual, sinó que també promouen una cultura d’igualtat i justícia de gènere a les nostres institucions acadèmiques. En destacar i donar suport als que gosen alçar la veu contra la violència de gènere, aquests mitjans envien un missatge clar de solidaritat i suport a tota la comunitat.

Per això estenem les nostres felicitacions i agraïment als mitjans que estan liderant el camí en la cobertura ètica d’aquests temes. El seu compromís amb la veritat, la integritat i el respecte per les víctimes d’assetjament sexual és un exemple inspirador per a tothom. Esperem que el vostre treball serveixi de model per a altres mitjans i que junts puguem construir un futur on la igualtat i el respecte siguin els pilars de les nostres institucions acadèmiques i de la nostra societat en el seu conjunt.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Memòria de les oblidades, amb Rosa Andreu al Teatre del Raval

La Independent ha parlat amb l’actriu Rosa Andreu sobre aquesta interpretació i el sentiment que...

Barcelona: CURS Cinc escriptores i cinc ciutats / La Independent / Notícies gènere

El curs “Llocs que les escriptores han posat en els mapes”* té per objectiu...

#Sahel2012

Un milió d’infants amb problemes greus de desnutrició i més d’un milió i mig de...