Diumenge 19 maig 2024

Diumenge 19 maig 2024

Compartir

Argentina: El primer curs acreditat per INAP: “La comunicació i les tecnologies digitals amb enfocament de DDHH


Redacció DGF

La Defensoria del Públic i la Secretaria de Drets Humans de la Nació posaran en marxa el 30 de maig aquesta proposta de capacitació. Ja està oberta la inscripció.Ja està oberta la inscripció a la següent proposta de capacitació realitzada en conjunt per la Defensoria del Públic, a través de la Direcció de Capacitació i Promoció, i la Secretaria de Drets Humans de la Nació: és el primer curs de la Defensoria acreditat per l’Institut Nacional d’Administració Pública (INAP).

El curs es dictarà al campus virtual de la Secretaria de Drets Humans a partir del 30 de maig. I es tracta d’una nova versió de “La comunicació com a dret humà al segle XXI”, dictat el 2021.

D’aquesta manera, els treballadors i les treballadores de l’Administració pública que ho acreditin podran obtenir els 60 crèdits que atorga la institució.

El curs també està destinat a persones que no s’exerceixin com a treballadors estatals i tinguin interès en la comunicació social: siguin periodistes, comunicadores, comunicadors, gestors i gestores d’informació, analistes de dades, publicistes, community managers, estudiants del camp de les ciències socials i humanitats, docents, membres d’organitzacions socials, comunitàries i/o sindicals. etc. En aquest cas, podeu inscriure’s des d’aquest enllaç.

Al llarg de les classes s’abordaran els desafiaments actuals en relació amb el dret humà a la comunicació en el marc d’un ecosistema travessat pel desenvolupament permanent de les tecnologies digitals.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Catalunya: 35è Curs Anual de Drets Humans 2017. Drets Humans per una justícia global / La Independent / Notícies gènere

L 8217 Institut de Drets Humans de Catalunya organitza de nou el curs anual de...

Nueva York. La RIPVG Revisa en CSW62, avances para la igualdad en medios

La Red Internacional de Periodistas con Visión de Género RIPVG participará en la revisión...

Contra la criminalització dels drets humans

Per conscienciar sobre la defensa dels drets humans l 8217 Associació d 8217 Investigació...