Dijous 02 maig 2024

Dijous 02 maig 2024

Barcelona: XIV edició del Fòrum contra les violències de Gènere / La Independent / Notícies Gènere

La Plataforma Unitària contra la Violència de Gènere, realitza el XIV Fòrum contra les violències de Gènere, amb el lema: ¡Fem caure el patriarcat! proposant debatre com afrontar la violència institucional. Tindrà lloc a l’Espai Francesca Bonnemaison, els dies 8, 9 i 10 Novembre.

 

 

El Fòrum es centrarà en les violències perpetrades des de les institucions, en els incompliments de protecció i la falta d’atenció a les dones que pateixen violència masclista.

El programa d’activitats, Ponències i tallers comptarà amb la participació d’activistes i defensores vingudes d’Orient Mitjà i de l’Àfrica subsahariana, que parlaran i compartiran experiències, des de diferents àmbits, com el jurídic, el social, el laboral, l’educatiu o els Moviments socials.

Aquest any, a més, en el marc del Fòrum tindran lloc dos esdeveniments dedicats a sensibilitzar els joves i prevenir la violència de gènere des d’edats primerenques: el Fòrum Jove, que agruparà recerca de 200 joves, i la VII trobada de la Xarxa activa d’e Joventut per la Igualtat (XAJI) per a la prevenció de la violència.

El Fòrum contra les violències de Gènere es dirigeixen a la joventut i adolescència, a les famílies, al teixit  associatiu i a la ciutadania, a les i als professionals de la salut i de l’educació, als professionals dels mitjans de comunicació, del món jurídic i de la política, a activistes, persones refugiades, exiliades i migrades i a les institucions locals, autonòmiques i estatals.

Més informació

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Estat espanyol, segon país més desigual d’Europa

  © La Independent “l’1% de la població espanyola concentra més riquesa que el 70%...

Es crea a Uruguai el Consell per a la Igualtat de Gènere

    Foto:redactarmejor.blogspot.com     Creacio  de mecanismes de participació que articulin organitzacions de la...

Desequilibri en la representació de dones i homes als mitjans

La presència femenina a la informació és del 23% Els resultats del Projecte de Monitoreig...