Dimecres 17 juliol 2024

Dimecres 17 juliol 2024

Compartir

Catalunya: ICD presenta el cercador d’expertes per visibilitzarles / La Independent / Notícies gènere

En el marc dels actes de commemoració del 8M, Dia Internacional de les Dones, l’Institut Català de les Dones (ICD) presenta un nou Cercador d’expertes que s’adapta a les noves realitats i necessitats per fer més visible la presencia de les dones i el seu empoderament a la societat catalana.

 

 

La idea és ampliar i actualitzar la base de dades amb l’objectiu que les empreses, institucions i altres organitzacions trobin més fàcilment perfils de professionals de primera línea i dones expertes en una àmplia gama d’activitats i sectors del coneixement.

La página web de l’ICD també millora la navegació i actualitza més ràpidament la informació.

En una jornada que es farà dimarts vinent, el 28 de febrer, al Palau Moja de Barcelona es presentarà la conferència “El cercador d’expertes: una eina per a l’empoderament personal, familiar, laboral, social, econòmic i polític de les dones”. Aquesta jornada será inagurada per lapresidenta de l’ICD, Teresa M. Pitarch i comptarà amb la presència de diverses expertes. La presidenta de l’Acadèmia de Cinema, Isona Passola, l’empresària, Adriana Casademont, la coordinadora del Màster de Gènere i Comunicació de la UAB, Isabel Muntaner, l’acadèmica Daniela Freund. La cloenda anirà a càrrec de Joaquim Nin, secretari general de Presidència de la Generalitat. També hi participaran Sergi Rodon, responsable de Difusió i Comunicació Electrònica de l’ICD i Jaume Gurt, director d’Organització i Desenvolupament de Persones aSchisbted. CEO d’Infojobs.

En compliment de les directrius d’Igualtat que determina el punt 5de l’Agenda de Nacions Unides pel 2030, la Llei d’Igualtat obliga als poders públics a crear un marc favorable per a què les dones puguin aportar tot el seu potencial i participin en la vida social en condicions d’igualtat efectiva.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Les propostes dels partits en matèria de gènere*

“Diuen que el grau de desenvolupament d’un país es mesura pel lloc que ocupen...

Altres mirades sobre l’èxit de les economies asiàtiques

“El gènere no és un problema de dones, sinó una qüestió de la humanitat sencera”...

RSF rep el IX Premi Casa Amèrica Catalunya a la Llibertat d’Expressió

Entrega de la litografia per Antonio Franco.Foto: Lidia Vilalta La periodista Malén Aznárez, actual...