Dimarts 16 juliol 2024

Dimarts 16 juliol 2024

Compartir

Catalunya: PACK MÀGIC per a infants / La Independent / Notícies gènere

Drac Màgic inicia un nou projecte de distribució de pel·lícules infantils doblades al català adreçades a infants d’entre 3 i 8 anys. 

PACK MÀGIC* és un projecte compromès amb la cultura cinematogràfica i amb la normalització de la llengua catalana en la distribució i exhibició cinematogràfiques. Així les pel.lícules del seu catàleg es difondran únicament en versió catalana.

 

 

Amb aquesta iniciativa, reprenen un treball que aquesta associació ja havia dut a terme, entre el 1977 i el 2005, amb d’altres dues entitats, l’Asssociació cultural Cavall Fort-Drac Màgic-Rialles que va donar com a fruit un catàleg de 41 films infantils doblats al català.

PACK MÀGIC rescata ara d’aquell catàleg els títols més rellevants i clàssics, i oferirà una selecció de pel.lícules conegudes de producció europea i internacional, que es distribuiran a tot el territori català.

 

Descobrint el món del cinema a través de les versions catalanes tot experimentant la projecció en sala

Per a Drac Màgic és important: “oferir als nens i les nenes, i al seus entorns familiars, uns productes audiovisuals renovats a nivell creatiu, estètic i narratiu”.

La seva proposta es acostar els nou públics a un cinema narratiu, a banda de l’espectacle, per   formar espectadors i espectadores en els hàbits de consum audiovisual que permeten gaudir de propostes culturals de qualitat.

 

 

web packmàgic

*PACK MÀGIC es una proposta global de divulgació del cinema en català que ofereix als espectadors i espectadores infantils i a les seves famílies, una alternativa al consum cinematogràfic que permet l’educació en valors i la pràctica d’un oci actiu i creatiu. A més de doblar al català i distribuir, PACK MÀGIC ofereix també activitats i material complementari entorn a aquests films i als seus creadors o creadores.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Barcelona: Convocatòria 13a edició de Cinema Colombià / La Independent / Noticiés Génere

La projecció del documental “Infern o Paradís”, del director colombià Germán Piffano, que va ser...

La immigració irregular versus l’objecció de consciència

El Sistema Nacional de Salud de l’Estat Espanyol ha estat considerat com un patró de...

Barcelona: Conferència “Feminicidis:Perspectiva històrica i realitat jurídica actual “

Organitza: Comissió de Dones Advocades  28 de novembre de 2011 19,30 hores       Sales 74-75 (7a...