Dilluns 01 juliol 2024

Dilluns 01 juliol 2024

Compartir

País Valencià: amenaça d’agressió sexual a la diputada Mirella Mollà

Intersindical Valenciana mostra la seua indignació davant la tebiesa de les declaracions del portaveu del PP en les Corts Valencianes en relació a les amenaces de violació rebudes per la diputada Mirella Mollà, per les seues denúncies sobre el saqueig dels fons de cooperació. Aquesta amenaça d’agressió sexual s’ha conegut gràcies a les converses gravades entre Agusto Tauroni i el seu advocat Vicente Gómez. 

Mireia Mollà va dur a la fiscalia la denúncia sobre el frau en els fons de cooperació al desenvolupament que atorgava la Generalitat des de la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania quan el responsable era Rafael Blasco, actual portaveu del PP en les Corts Valencianes. Intersindical vol mostrar també el seu recolçament a la diputada. 

Qualsevol agressió física o verbal ha de ser objecte de condemna. Però a més en aquest cas, són fruit del masclisme imperant en la societat que relega a una diputada a la condició d’objecte sexual que pot ser usat i maltractat per un home. Són violència de gènere i com a tal han de considerar-se. Tanmateix el Sr. Blasco contesta amb tebiesa i qualifica de “deplorables” les referències a una violació a la diputada. 

La violència contra les dones adopta moltes i variades formes. L’amenaça de l’agressió sexual és una d’elles i com a tal ha de condemnar-se. No pot qualificar-se només de “deplorable”. No sorprèn aquesta tebiesa, ja que el partit popular en reiterades ocasions – a pesar de manifestar-se en contra de la violència contra les dones i fer gala del seu compromís per eradicar-la- celebra els seus triomfs amb “xampany i dones”, retalla recursos o tanca cases d’acollida i no fa gens davant la proliferació de les màfies de tràfic de dones en el nostre territori, amb la consegüent publicitat sexista i vexatòria. Tot això contribueix a la imatge de la dona com un objecte que es pot usar i violentar. 

Si el govern del Partit Popular està realment en contra de la violència cap a les dones, el portaveu del PP ha de rectificar públicament i condemnar aquestes amenaces amb la duresa que toca, qualificar-les com violència masclista efectuada a una diputada de les Corts Valencianes. 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

El Govern lamenta la confirmació, aquest 31 de maig, de la mort d’una dona víctima de la violència masclista fa un any a Terrassa

Les proves forenses fetes a unes restes òssies trobades a principis del mes de maig...

QUE LA VAGA DEL DIA 3 SIGUI LA VAGA DE TOTES: Feministes Indignades i Vaga de Totes

Nosaltres, FEMINISTES de diversos col·lectius, fem una crida a totes per sumar-nos a aquesta convocatòria...

Històric del Consell de Redacció de La Independent

L’Equip inicial de La Independent: Sara Lovera, Montserrat Minobis, Teresa Carreras, Tona Gusi, Lídia Vilalta,...