8M 2022

Compartir

8M 2022 : Aquest 8M 2022 tornem a cridar a la Vaga Feminista!- 8M VAGA FEMINISTA – Comisió Laboral 8M


L’Assemblea General i la comissió laboral del moviment feminista del 8M, diferents col·lectives
feministes, organitzacions i/o a títol individual hem convocat aquest 8 de març, una vaga laboral
que acompanya la vaga de cures, estudiantil i de consum.

Els motius ens sobren: les dones representem el 39% de la força de treball. Continua l’escletxa de gènere, la precarietat, l’economia submergida, externalitzacions, que patim els col·lectius vulnerats molt feminitzats i racialitzats.

Les cures i tasques domèstiques recauen sobre nosaltres. Les dificultats per accedir a l’avortament mentre es financi l’Església amb diners públics. Denunciem la violència institucional i exigim pressupost real per combatre les violències masclistes, racistes i LGBTI-fòbiques.

Amb la nova reforma d’aquest “feminisme ministerial” continuen revalidant la nostra pobresa i precarietat, amb la complicitat dels sindicats majoritaris de concertació. I com que tampoc han derogat la llei d’estrangeria, continuarem patint tot el racisme institucional, la discriminació, la desigualtat salarial.

El sistema capitalista i el patriarcat actuen amb més força, amb la complicitat de tots els governs. Patim la no derogació de les Reformes Laborals, la Precarietat i l’Atur, la Privatització de la Sanitat i dels Serveis Públics, la Llei d’Estrangeria, la Discriminació, la Xenofòbia, el Racisme i la Violència Institucional i Masclista. Cap a la vaga general! 

Cridem més fort que mai: DEROGACIÓ DE LES REFORMES LABORALS I LES LLEIS
D’ESTRANGERIA! 

I enfront de la barbàrie capitalista també diem: NO A la GUERRA! Fora les tropes russes d’Ucraïna. No a la ingerència de l’OTAN!

VISCA LA LLUITA FEMINISTA! 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

També et pot interessar