Dimarts 21 març 2023

Dimarts 21 març 2023

Compartir

Vilafranca del Penedès: Exposició Ardhara

Enguany se celebren els 25 anys de l’organització d’un esdeveniment artístic, que amb el nom d’Ardhara, va aplegar professionals de les arts plàstiques i visuals de diferents municipis penedesencs: El Vendrell, Sant Pere de Riudebitlles, Vilafranca del Penedès, l’Arboç, Cubelles, Sant Sadurní d’Anoia, Gelida, Vilanova i la Geltrú, etc. amb l’objectiu de mostrar de manera conjunta la l’art emergent del moment.


Ara, un grup de les i dels artistes seleccionats que hi van participar, i que segueixen treballant, s’han reunit i organitzat per reactivar el projecte, i han posat en marxa una altra mostra artística, amb l’objectiu de vertebrar i dinamitzar e territori. L’exposició es podrà veure del 4 de maig al 4 de juny a la Capella de Sant Joan amb obres de: Jocelyne Marmottan (Cubelles), Joaquim Milà,( El Vendrell), Joan Nadal (Vilanova i la Geltrú), Camila Pérez ( El Vendrell), Teresa Pla (Sant Pere de Riudebitlles), David Ribas (Sant Pere de Riudebitlles), Jai Rius (Gelida), Merce Rius (Gelida), August Rosell (Vilafranca del Penedès), Oriol Sàbat (Sant Sadurní d’Anoia), Núria Serra (El Vendrell)  i Joan Tuset ( L’Arboç).

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar