alt

Compartir

Traster de Can Ricart. Un Traster Feminista

El consell de les Dones de Sant Martí va decidir celebrar l’acte principal del Districte a Can Ricart, i volen oferir tot tipus d’activitats

El diumenge 11 de marc, des de les 11 del matí a les 3 de la tarda tindrà lloc l’acte Central del Consell de les Dones de Sant Martí.  A més de la lectura del Manifest del 8 de març, es  farà un brindis pels 25 anys del Consell de les dones de Sant Martí, i s’anunciarà l’acte de celebració pel  mes de juny. El còctel lila es repartirà entre totes les persones assistents.

A l’impressionant espai de Can Ricart, al Poblenou queda molt a recuperar, però de de fa temps hi treballen a l’Hangar,  a  les naus recuperades. alguns artistes. Però l’Ajuntament va refer dos edificis, en els que ara hi es un casal de joves (gestionat per tres associacions), i un local d’activitats de l’EiX Pere IV.

I en la plaça del mig es fan moltes activitats, sobre tot un mercat d’intercanvi i d’ocassióun diumenge al mes. En aquesta ocassió s’ha decidit que la festa es fes aquí. I s’espera ‘molta participació. 

La festa s’iniciarà amb  la participació de Marinah ex-Ojos de Brujo, i impulsora de #Mi baile es mio).  Actuaran Àfrica Women i ballaran les companyes de lo cubanoNicky serà  al DJ.   A l’espai Tallers, podreu participar en el taller de cuina: Fem Xucrut,  altres  tallers seràn el que  oferirà  Paraypor mujeresFamily Welcome Mamma Proof,  i un taller d’anglès.   L’animació serà a càrrec del grup DarteteatreA l’espai: Xerrades, es presentarà   l‘Escola Feminista i les entitats de dones del districte que vulguin.

I a partir de les 2,30 h, s’oferirà menjar popular senegalès elaborat per les dones de l’Associació Ca Kanam. Organitza Taula Pere IV; Consell de Dones del districte  i Apropem-nos [+info a Eix Pere IV i Rosa Saiz (Tècnica)

Podreu trobar +activitats a Sant Marti a la Agenda de santmartiambveudedona.cat
 

(*) Can Ricart, està a Emilia Coranty, entre Espronceda i Bilbao, sobre el Parc de la  Diagonal

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).

També et pot interessar