Premis Comunicació ADPC

Compartir

Santa Coloma de Gramenet: Premis de Comunicació No Sexista

El dimecres 17 de novembre daquest 2021, es lliuren els #PremisADPC a La Ciba de Santa Coloma de Gramenet.

“Els #PremisADPC tenen l’objectiu de promoure i recompensar els mitjans, les institucions i les/els professionals que dia rere dia ajuden a construir una comunicació sense biaixos sexistes”, expresen des de l´organització.

Premis ADPC

Aquest 2021, el Premi Margarita Rivière 2021 és per a Concita de Gregrorio Borràs, periodista i escriptora. Treballa com a editorialista al diari La Republica i al programa de televisió In Onda (La 7). El Jurat del Premi ha estat format per la presidenta de l´ADPC Marta Corcoy i Josep Cuní, Neus Bonet, Olga Viza, Teresa Rubio, Pilar Aymerich, el degà del CPC, J.M. Morros, i per Jorge de Cominges, marit de Margarita Rivière.

Els #PremisADPC de Comunicació No Sexista enguany són:

Premi a la recerca acadèmica de participació femenina en l’acció política a: Judith Astelarra, sociòloga feminista que ha treballat molts anys a la UAB.

Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2021 per un programa radiofònic feminista: Dones i dies, dirigit per Montse Virgili a Catalunya Ràdio.

Doble Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2021 al periodisme rigorós que visibilitza les dones en les zones de conflicte. El primer és pelDocumental “Condenadas en Gaza”, de Beatriz Lecumberri i Ana Alba (In Memoriam). I el segon Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2021 al periodisme rigorós que visibilitza les dones en les zones de conflicte és pel documental “Encara hi ha algú al bosc”, de Teresa Turiera Puigbó iErol Ileri.

Enguany també hi ha dos #PremisADPC Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2021: al mitjà digital amb contingut feminista. El primer és pel web La Poderio de nou comunicadores andaluses; I el segon Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2021 al mitjà digital amb contingut feminista és pel Podcast Lila Cosas de Mujeres de Marta Palencia-Lefler i Silvia Aranda.

Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2021 al fotoperiodisme compromès i inclusiu és per a Anna Surinyach, fotoperiodista i editora gràfica de la Revista5w.

Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2021 a la divulgació de la salut de les dones és per a Laia Mestre, per la peça televisiva “Som diferents? El biaix de gènere assistencial entre homes i dones”, TN Vespre de TV3 del 2/3/2020.

I, finalment, el Premi a la Trajectòria professional és per a Soledat Balaguer, periodista. Va ser redactora a
La Vanguardia i cap de la secció d’espectacles al Diari de Barcelona.

El lliurament dels #PremisADPC, que s’emetrà des de La Ciba de Santa Coloma de Gramenet (19h) via streaming.

I

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar