Dijous 25 abril 2024

Dijous 25 abril 2024

Compartir

Santa Coloma de Gramenet: Premis de Comunicació No Sexista / La Independent / Notícies gènere

El dimecres 17 de novembre daquest 2021, es lliuren els #PremisADPC a La Ciba de Santa Coloma de Gramenet.

“Els #PremisADPC tenen l’objectiu de promoure i recompensar els mitjans, les institucions i les/els professionals que dia rere dia ajuden a construir una comunicació sense biaixos sexistes”, expresen des de l´organització.

 

   Premis ADPC

Aquest 2021, el Premi Margarita Rivière 2021 és per a Concita de Gregrorio Borràsperiodista i escriptora. Treballa com a editorialista al diari La Republica i al programa de televisió In Onda (La 7). El Jurat del Premi ha estat format per la presidenta de l´ADPC Marta Corcoy i Josep Cuní, Neus Bonet, Olga Viza, Teresa Rubio, Pilar Aymerich, el degà del CPC, J.M. Morros, per Jorge de Cominges, marit de Margarita Rivière.

 

Els #PremisADPC de Comunicació No Sexista enguany són:

Premi a la recerca acadèmica de participació femenina en l’acció política a: Judith Astelarra, sociòloga feminista que ha treballat molts anys a la UAB.

Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2021 per un programa radiofònic feminista: Dones i dies, dirigit per Montse Virgili a Catalunya Ràdio.

Doble Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2021 al periodisme rigorós que visibilitza les dones en les zones de conflicte. El primer és pelDocumental “Condenadas en Gaza”, de Beatriz Lecumberri i Ana Alba (In Memoriam). I el segon Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2021 al periodisme rigorós que visibilitza les dones en les zones de conflicte és pel documental “Encara hi ha algú al bosc”, de Teresa Turiera Puigbó i Erol Ileri.

Enguany també hi ha dos #PremisADPC Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2021: al mitjà digital amb contingut feminista. El primer és pel web La Poderio de nou comunicadores andaluses; I el segon Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2021 al mitjà digital amb contingut feminista és pel Podcast Lila Cosas de Mujeres de Marta Palencia-Lefler i Silvia Aranda.

Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2021 al fotoperiodisme compromès i inclusiu és per a Anna Surinyachfotoperiodista i editora gràfica de la Revista5w.

Premi Bones Pràctiques en Comunicació no Sexista 2021 a la divulgació de la salut de les dones és per a Laia Mestre, per la peça televisiva “Som diferents? El biaix de gènere assistencial entre homes i dones”, TN Vespre de TV3 del 2/3/2020.

I, finalment, el Premi a la Trajectòria professional és per a Soledat Balaguerperiodista. Va ser redactora a
La Vanguardia i cap de la secció d’espectacles al Diari de Barcelona.

El lliurament dels #PremisADPC, que s’emetrà des de La Ciba de Santa Coloma de Gramenet (19h) via streaming.

I

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Estat espanyol: Valoració de llocs de treball amb perspectiva de gènere

Elaborada una Eina de Valoració de Llocs de Treball per identificar i visibilitzar les diferències...

CUBA: X ENCUENTRO IBEROAMERICANO DE GÉNERO Y COMUNICACIÓN

Data: Del 23 al 25 maig 2012 Lloc: Institut Internacional de Periodisme “José Martí”, l’Havana...

Barcelona: SEMINARI Identitats i trajectòries. Les edats de les dones / La Independent / Noticies gènere

  El Seminari “Identitats i trajectòries. Les edats de les dones”*, organitzat per Tàcita Muta,...