alt

Sant Martí – Barcelona: IV Edició del Premi Jove de Còmic contra la Violència de Gènere / La Independent / Notícies gènere

La finalitat del premis és sensibilitzar adolescents i joves sobre el fenomen de la violència masclista i implicar-los en la lluita per l’erradicació de les discriminacions de gènere i en la creació de nous imaginaris igualitaris i no sexistes a través del llenguatge del còmic, en el marc de la cultura de la pau i de la no violència.

 

La festa de lliurament del Premis serà el 30 de novembre a l’Espai Jove de Can Ricart (*)

Aquest premis es fan en el marc de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, el Districte de Sant Martí, la Regidoria de Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona i Biblioteques del Districte de Sant Martí, amb la col·laboració del Consell de Dones de Sant Marti.

Actualment el Concurs està en fase de votació popular (que resta oberta fins dijous 29 al migdia), i l’organització demana a tothom que es mirin els treballs presentats i que votin els que més els que considerin millor (Cal registrar-se a la web aquí).

La festa serà eldivendres 30 de novembre, a les 17 hores, i comptarà amb l’animació d’una petita obra de teatre realitzada per dones del districte.

 

alt

 

 

Els còmics presentats han de tenir com a finalitat denunciar el fenomen de la violència masclista i contribuir a la seva prevenció i erradicació, tot mostrant les desigualtats i discriminacions per raons de gènere.

(*) L’Espai Jove de can Ricart hi es al Carrer Emilia Coranty, 5, entre Espronceda i Bilbao, a sobre dle Parc de la Diagonal /poblenou  

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).

També et pot interessar