Dilluns 26 febrer 2024

Dilluns 26 febrer 2024

Projecte Canviem-ho: “Si els homes també canviem, acabaran les desigualtats “

Aquest dijous es farà la presentació del projecte Canviem-ho, a la sala Maria Aurèlia Capmany del Centre Cívic Pati Llimona (carrer Regomir, 3, Barcelona), a les 18 hores.

L’Ajuntament de Barcelona realitza aquest acte després de posar en marxa una nova pàgina web sobre aquest projecte, www.bcn.cat/canviem-ho, amb la voluntat de donar-lo a conèixer i visibilitzar-lo entre la societat. 

 

Canviem-ho és una iniciativa inèdita sent la Regidoria de Dones i Joventut del consistori barceloní l’entitat impulsora. Els objectius del projecte són promoure la conscienciació, la participació i la implicació dels homes en l’equitat de gènere. La voluntat bàsica és promoure accions concretes que van adreçades als homes perquè es concienciïn. Aquest fet vol dir que els homes se sumin i es comprometin, de forma activa i juntament amb les dones, per aconseguir  l’assoliment d’una societat més justa i igualitària fomentant valors, actituds, comportaments i relacions de respecte i de cura.

L’acte de dijous serà presentat per Elsa Blasco, regidora de Dones i Joventut de l’ajuntament barceloní, i Oriol Ginés i Bàrbara Roig seran les persones que mostraran el projecte i el web. 

Canviem-ho és un projecte preparat pel Servei d’Atenció a Homes per la promoció de relacions no violentes (SAH), i depèn de l’Ajuntament de Barcelona. El SAH consisteix en informar, assessorar i  eltractament adreçat a homes concienciats que volen canviar la seva manera de relacionar-se, lluny de les conductes violentes.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

maribel

Una nova befa des de l’odi i la xenofòbia

    OPINIÒ Els de Plataforma x Catalunya han anunciat per aquest divendres una altra...

25N Día Internacional para la Eliminación de la Violencia contra las Mujeres + 16 días de activismo

Red Internacional de Periodistas con Visión de Género En esta fecha, las/los invitamos a sumarse...

Pronunciamiento del Observatorio Venezolano de los Derechos Humanos de las Mujeres: Misión Hijos de Venezuela: Violación de Derechos de las Adolescentes

Diciembre 2011 Resulta incomprensible que el gobierno nacional cree una “Misión Hijos de Venezuela” que,...