Divendres 08 desembre 2023

Divendres 08 desembre 2023

Compartir

Nota de premsa :La Diputació de Girona i el Col·legi de Periodistes presenten el web i les bases dels Premis de Comunicació Local Carles Rahola 2011

 

 

Girona, 20 de setembre de 2011

El president de la Diputació de Girona, Jaume Torramadé, i el president de la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Narcís Genís, han presentat avui el nou web i les bases dels Premis de Comunicació Local Carles Rahola 2011, que reconeixen la tasca de la professió periodística a les comarques gironines durant l’any.

El nou web (http://www.premiscarlesrahola.cat/) inclou les d’imatges i vídeos de les edicions anteriors fins a una relació de tots els guardonats amb els treballs respectius, així com la història i els motius que han portat la Diputació i el Col·legi de Periodistes a instaurar aquests premis.

Les noves bases dels guardons amplien encara més el ventall de treballs i projectes que poden optar als premis, amb una categoria dedicada a la millor informació digital, ja siguin webs o blocs periodístics. Poden optar a aquesta categoria els autors de continguts periodístics multimèdia relacionats amb les comarques gironines. La creació d’aquest nou apartat respon a la voluntat d’encabir als Carles Rahola les noves formes de periodisme que són el resultat de la implementació de les noves tecnologies de la informació.

El president de la Diputació, Jaume Torramadé, ha destacat la implicació de la corporació en la promoció del periodisme gironí a través, no solament dels Premis de Comunicació Local Carles Rahola, sinó també en la seva col·laboració en la publicació de la Guia de la comunicació de les comarques gironines —que edita el CPC-Girona—, la Mostra de Fotoperiodistes Girona i els Premis LiberPress.

Per la seva banda, el president de la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes, Narcís Genís, ha remarcat que el nou web, malgrat que “encara és un esbós del que ha de ser en el futur”, és “una bona eina per divulgar els Premis Carles Rahola i donar a conèixer les obres premiades”. Igualment, ha fet especial atenció a les novetats de les bases dels premis, en les quals s’han realitzat “alguns retocs i millores” a petició del jurat.

Categories

Els Premis de Comunicació Local Carles Rahola es divideixen en set categories: projecte sobre comunicació periodística, premsa escrita, ràdio, televisió, fotoperiodisme, comunicació institucional i informació digital, ja sigui en formats tradicionals o en línia. Tots els premis estan dotats amb 1.000 euros, a excepció del guardó al millor projecte de comunicació periodística, que té una dotació de 2.000 euros.

Els Premis de Comunicació Local Carles Rahola es lliuraran a finals del mes de gener, en un acte públic. Els treballs que optin als premis poden ser presentats pels mateixos autors o bé seleccionats pel jurat. També poden ser presentats per tercers amb una proposta raonada. Els treballs que opten al premi s’han de presentar abans de les 13 hores del dia 1 de desembre de 2011, en un sobre tancat dirigit al CPC-Gi (c/ Nou del Teatre, 1, 2n 1a, 17004 Girona). A dins del sobre han de constar les dades personals de la persona participant (nom, cognoms, adreça i telèfon de contacte).


Per a més informació:

Oficina de Comunicació

Diputació de Girona

 comunicacio@ddgi.cat

Tel. 972 185 063 / 972 185 038 // 659 88 12 90

 

 

Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya

 secretariaperiodistes@grn.cat

Tel. 972 209 162

 

Oficina de Comunicació

comunicacio@ddgi.ca

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Com resoldre que els mitjans no continuin anant per darrere de la realitat i ens ocultin?

Al meu parer, els mitjans de comunicació de gran incidència segueixen sent una caixa de...

Catalunya: Performance antimasclista a Sant Hilari Sacalm / La Independent / Notícies gènere

La concentració tindrà lloc aquest diumenge 19 al migdia a la plaça del Doctor Gravalosa,...

“Tothom sap el que passa, però ningú no ho vol mirar “

Belén Lujan. Foto @ Pablo Tosco Per Maria Altimira Belén Luján, advocada i especialitzada en dret penal,...