Dilluns 20 maig 2024

Dilluns 20 maig 2024

No m’agraden ni el cianur ni els empotradors

Escrit per Ane Lopez de Aguileta. Diario Feminista

Algunes que es disfressen de “feministes” diuen fins i tot públicament que els agraden els nois masclistes. Aquestes declaracions alimenten una fauna de violadors que afirmen que, encara que diguem que ens agraden els igualitaris i no violents, en realitat desitgem el contrari.

També és greu l’exemple que es dóna a la infància i l’adolescència fent creure a les nenes que si no s’emboliquen amb masclistes es perdran un gran plaer sexual i fent creure als nens que només poden triomfar sent masclistes.

Ho diem ben alt i clar, a les feministes no ens agraden els masclistes, ni els violadors, ni els encastadors, ni els assetjadors; al contrari, ens fan fàstic. Les campanyes que intenten enganyar-nos a les dones dient que si no ens emboliquem amb ells ens perdem unes experiències excitants segueixen el mateix patró que les campanyes dels que diuen que si no ens injectem heroïna ens perdem unes experiències excitants.

Cal reconèixer que hi ha les que se sotmeten a aquestes campanyes i acaben generant en el seu interior un desig esclau que els impedeix gaudir del millor de la vida. Però aquesta minoria no ens representa ni té res a veure amb les feministes i la majoria de dones. Aquesta minoria s’ha sotmès a la trampa de creure que estan sent lliures quan en realitat aquest desig esclau que els hi han ficat a dins les ha convertit en simple titelles del pitjor sector del capital.

Propagandistes d’aquestes campanyes diuen com saps que no t’agraden els empotradors si no n’has provat cap? Aquesta pregunta segueix el mateix patró que dir com saps que no t’agrada el cianur si no l’has provat? Cal tenir zero intel·ligència i no tenir ni idea del que és el sexe ni el verí per fer aquestes preguntes. El millor plaer sexual és el de les relacions plenament lliures entre persones igualitàries que mai insulten o diuen paraules lletges de les persones amb qui han tingut sexe. Per descomptat, que hi ha persones que són incapaces de tenir plaer en aquest tipus de relacions precioses, com hi ha persones que no saben gaudir si no s’injecten heroïna. Però això no s’ha de presentar com a model perquè no és veritat i perquè confon a la infància i l’adolescència.

Les respostes de les persones intel·ligents a aquestes preguntes són del tipus “no, no ho he fet ni ho faré, perquè m’agrada el sexe i no l’agressió, la salut i no la depressió, l’amor i no l’insult, la bellesa i no la lletjor”.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Maria Àngels Viladot

Els estúpids morals i l’assassinat de dones

En els dos mesos que portem d 8217 any 13 dones han mort a mans...

Futbol femení a Mèxic. Una història d’opressió i de resistència*

wikipedia org Per Silvia Isabel Gámez SemMéxico Per al segon Campionat Mundial de Futbol...

Aràbia Saudita: Victòria de les feministes saudites pel dret a conduir

Dona conduïnt a l 8217 Aràbia Saudita Foto adolescents cat Les dones podran conduir...