Diumenge 25 febrer 2024

Diumenge 25 febrer 2024

Compartir

Mediterrània: 10 anys del concurs “Un Mar de Paraules” / La Independent / Notícies gènere

El concurs literari «Un mar de paraules»*, convocat per l’IEMed i la Fundació Anna Lindh, arriba aquest any 2017 a la seva 10a edició.

El tema escollit per aquesta edició “Joves, estereotips i radicalització”,  dona protagonisme a les i als joves euromediterranis als quals s’adreça el concurs des de 2008, a fi de compartir les seves experiències, com es veuen i com es perceben dins la societat en què viuen.

 

L’IEMed i la Fal opinen que: “Al sud i l’est de la Mediterrània, a partir de les primaveres àrabs, la joventut ha adquirit més protagonisme als mitjans de comunicació. I arreu, nord o sud de la Mediterrània, la situació econòmica margina els joves. El món dels joves és vist a través dels estereotips i del dualisme: bé com a persones innovadores i amb més formació que mai, bé com a persones fàcilment manipulables a través de les xarxes socials”.

És per aquests motius que consideren que el relat és una eina molt valuosa en permetre indagar les conviccions i experiències més profundes.”El missatge literari pot aportar una visió personal, històrica i antropològica de la complexitat de l’ànima humana, i apropar experiències similars de procedències diverses” reflexionen en la convocatòria.

 

 

* La data límit per a presentar les obres originals, en qualsevol de les llengües oficials dels països euromediterranis, és el 24 de maig.

Més informacióConvocatòria i reglament

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Cap a una llei contra la violencia política contra les dones a Bolívia

L’assassinat d’una regidora indígena impulsa una llei contra l’assetjament i la violència política contra les...

maribel

Malsons de color porpra per a bells somnis joves

    OPINIÒRebels en relació a la societat que s’han trobat i curulls de vida...

Visca els nuvis i les núvies!

Des de Nova Zelanda, amb amor: llum verda al matrimoni homosexual Elisa i Marcela, primer...