banner-premi-mila

Compartir

LLeida: CONVOCATÒRIA OBERTA XIV Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere

El Premi Mila de Periodistes és una inciativa en la que participa el Col·legi de Periodistes de Catalunya, conjuntament amb la Paeria de Lleida, amb la voluntat de promoure la igualtat de gènere. Aquesta convocatòria pretén distingir els treballs periodístics que impulsen les polítiques de promoció de les dones i la recerca sobre la realitat de les dones a la ciutat, en els diferents àmbits i èpoques històriques.

El guardó té com a objectiu distingir els treballs periodístics que fomentin les polítiques de promoció de les dones en tots els àmbits i èpoques històriques. El Premi està dotat amb 6.000 euros, que es reparteixen entre les categories de premsa escrita, audiovisual, fotoperiodisme i mitjans digitals (1.500 € per a cadascuna). El termini de presentació dels treballs està obert i finalitza el 31 de gener de 2021.

Podeu consultar las bases del permi a través del següent enllaç: XIV PREMI MILA DE PERIODISME

El premi es convoca anualment, a través de la Unitat Tècnica de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Lleida, per animar els/les periodistes dels mitjans de comunicació de Lleida a prendre consciència sobre la feina que es realitza en defensa de la igualtat de gènere. El jurat ha de valorar la qualitat professional dels treballs i l’originalitat dels temes abordats, així com el seu tractament crític i la seva capacitat analítica. El premi a més de reconèixer les persones guardonades i la seva feina i promociona els treballs que en resultin guanyadors. El Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida es regeix estrictament pels valors del periodisme.

Poden optar a aquest premi tots els treballs periodístics que difonguin experiències per a la igualtat de gènere, publicats en els mitjans de comunicació, en format paper o digitals, d’àmbit local, català i estatal amb presència a Lleida entre l’1 de gener i el 31 de desembre de l’any de la convocatòria en curs.

Els treballs s’hauran de presentar al Registre de l’Ajuntament de Lleida, situat a l’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana —OMAC—, Rambla Ferran, 32, 25007 Lleida, en un sobre tancat adreçat a: Jurat del Premi Mila de Periodisme per a la Igualtat de Gènere a Lleida – Unitat Tècnica de Polítiques d’Igualtat.

El jurat del Premi MIla està constituït per la regidora d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes, el president del Col·legi de Periodistes de Catalunya – Demarcació de Lleida, una representant del Consell Municipal de les Dones, una tècnica en representació de la Unitat Tècnica de Polítiques d’Igualtat, un/a periodista lleidatà/na designada pel Col·legi de Periodistes, i un guardonat/da en qualsevol de les edicions anteriors del Premi Mila, designat/da per la Unitat Tècnica de Polítiques d’Igualtat. El Jurat podrà comptar també amb l’assessorament de professionals de l’Associació de Dones Periodistes de Catalunya.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar