Divendres 09 juny 2023

Divendres 09 juny 2023

Compartir

“La Independent” agència capdavantera de notícies amb visió de gènere ja té la seva APP per iPhone i iPad.

 

 

foto_ipad

 

Coincidint amb el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, “La Independent” ha decidit adequar-se als nous canals de comunicació creant la seva App. Actualment només els grans mitjans de comunicació disposen d’App pròpia, per tant, que una petita agència de notícies amb visió de gènere tingui la seva aplicació demostra la voluntat innovadora i d’emprendre nous reptes.

“La Independent” és una agència de notícies capdavantera en fomentar la igualtat de gènere, que ha creat un model de comunicació no discriminatori on les dones també són protagonistes de les notícies. “La Independent” amb un model de comunicació més participatiu i per tant més democràtic vol ser una eina estratègica de sensibilització per a la ciutadania. L’esforç continuat de l’equip, un equip format per voluntàries, ha permès que l’agència es consolidi com un espai de referència dins el sector de la comunicació, tant a nivell local com internacional.


foto_fcbk
Ara amb l’aplicació mòbil, “La Independent” podrà arribar a més persones i ampliar la seva influència en la promoció de la igualtat i els drets humans. L’App esdevé un altaveu que permet difondre i donar a conèixer una altre manera d’entendre el periodisme i la comunicació.
Els avantatges de l’Appsón diversos, té una atractiva interfície, és ràpida, proveeix accés instantani a continguts i no requereix que les persones usuàries escriguin complicades adreces d’internet en un avegador… però sobretot permet arribar a molta més gent, permet adreçar-se a un nou públic.

Si teniu mòbil o tauleta Apple us la podeu descarregar per un preu únic de 2,69 €. Amb la descàrrega s’accedeix a la lectura de “La Independent” de manera indefinida. Podreu accedir a les diverses temàtiques, als vídeos, a les imatges, a les notícies breus, i a altres seccions.

“La Independent” neix l’any 2007 de la mà de la Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores de Catalunya – Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere, on un grup de dones periodistes i comunicadores, prenen consciència del paper dels mitjans de comunicació en la difusió i reproducció de models de comportament i creuen en la necessitat de pensar i difondre models no discriminatoris i que fomentin la igualtat.
 
L’empresa “Món Apps”, de caràcter social, ha estat la impulsora del projecte, que neix del treball col·lectiu i de la confiança en la feina educativa i transformadora que desenvolupa “La Independent”.

capalera_fcbk

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

8M 2021: Al Vapor Ventallò

Internacional: Panell virtual de la La Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere (RIPVG) / La Independent / Notícies Gènere

El Prat de Llobregat: Curs La representació de les nenes a la literatura / La Independent / Notícies gènere