Diumenge 21 abril 2024

Diumenge 21 abril 2024

Compartir

Guatemala: Monitoratge de persones amb VIH. a Guatemala / La Independent / Notícies Gènere

 

 

La Fundació Sida i Societat, (FSIS) lliura oficialment al Ministeri de Salut Pública i Assistència Social (MSPAS), l’aplicatiu per al monitoratge de persones amb VIH.

 


L’aplicatiu, amb registre de propietat a Espanya, ha estat cedit al MSPAS de forma gratuïta i indefinida per a la utilització exclusiva per part d’aquest organisme.

Amb més de 120,000 persones amb VIH, Guatemala, està en el tercer lloc d’Amèrica Llatina en el rànquing de taxa d’incidència d’aquesta infecció (11.93 per cada 100,000 habitants), només superat per Belize i Hondures.

La Fundació Sida i Societat, és una organització sense ànim de lucre amb seu central a Barcelona, especialitzada en cooperació internacional i salut sexual que es caracteritza per prioritzar la poblacions més vulnerables i incloure la investigació operativa en totes les seves activitats.

La FSIS ha estat treballant a Guatemala donant suport al MSPAS de Guatemala des de 2004 i dins dels principals èxits hi ha el Projecte UALE, que a través de les Clíniques Barcelona va aconseguir reduir la incidència del VIH i d’altres Infeccions de Transmissió Sexual (ITS) en les treballadores del sexe d’Escuintla. A aquesta intervenció s’hi suma un projecte pilot sobre violència sexual i el projecte MANGUA.

 

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Sant Andreu: ESPECTACLE DE DANSA 8 DE MARÇ. LLUNA GITANA

El dia 8 de març, el Dia de la Dona Treballadora,espectacle de poesia i dansa:...

ALERTA FEMINISTA en el nous processos de transformació social i política

  Vivim moments de transformació i, enmig d’una crisi socioeconòmica, democràtica i nacional, irrompen al...

Nova York: Celebraran Dia Internacional de la Mujer Rebelde

El Moviment per la Justícia del Barri de Nova York va informar que celebrarà a...