Diumenge 03 desembre 2023

Diumenge 03 desembre 2023

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

LABORATORI ESCÈNIC 2023 16 de desembre a les 19.30h

16 desembre | 19:30 - 21:00

 

Preu: 7€ · Diversos espais del CCCB

El programa d’assaig escènic del CCCB presenta tres propostes que combinen la reflexió i l’experimentació artística. El projecte de dansa laSADCUM, la companyia de circ contemporani Animal Religion i la dramaturga Carla Rovira faran una primera posada en escena de les seves noves creacions, en ple procés d’experimentació i recerca.

Laboratori escènic és un programa de suport a la creació que acompanya i recolza projectes que estan en fase de desenvolupament i que aposten per la recerca formal i de contingut. Ofereix a tres col·lectius de creadors una residència d’una setmana que culmina amb l’escenificació de la peça davant el públic en una etapa de provatura i assaig.

laSADCUM presenta Navaja, una creació de dansa dirigida per Guillem Jiménez que aborda l’impacte d’internet en les relacions sexoafectives dels joves. La companyia de circ Animal Religion fa una primera representació de Copiar, un espectacle sobre els rituals col·lectius i les relacions humanes. Finalment, la dramaturga Carla Rovira, amb La sal, reflexiona sobre el neoliberalisme i el treball assalariat.

El cicle, comissariat pel programador d’arts escèniques Isaac Vila, vol ser un espai d’assaig-error i un punt de trobada interdisciplinari que provoqui la transmissió de coneixement i el contrast entre formes i continguts escènics.

Més informació i material gràfic: https://www.cccb.org/ca/serveis/premsa/laboratori-escenic-2023/242931

Mostra els detalls

Data:
16 desembre
Hora:
19:30 - 21:00

Organitzador

CCCB

Recinte

CCCB
Barcelona, + Mapa de Google