Dilluns 26 febrer 2024

Dilluns 26 febrer 2024

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

CCCB – Debat i seminari dedicats a Hannah Arendt

30 novembre 2023 - 1 desembre 2023

Hannah Arendt: pensar en companyia

Amb Simona Forti, Zeynep, Gambetti i Linda Zerilli

 

Debat: dijous, 30 de novembre a les 18.30 h al Hall del CCCB

Seminari: 30 novembre i 1 desembre de 9.30 a 14 h

El CCCB organitza un debat obert al públic i un seminari a porta tancada per aprofundir sobre la vigència del pensament de Hannah Arendt i la influència que tenen les seves obres. Aquest projecte ha estat coorganitzat amb ADHUC–Centre de Recerca Teoria, Gènere, Sexualitat i el Seminari Filosofia Gènere de la Universitat de Barcelona.

DebatHannah Arendt: pensar en companyia. La filòsofa Simona Forti i les politòlogues Zeynep Gambetti i Linda Zerilli conversen amb Matías Sirczuk sobre quines són les noves figures del mal contemporani o sobre com podem recuperar la capacitat creativa de la imaginació i del judici en un escenari que s’enfonsa en la precarietat.

SeminariConjugar el present: Les paraules heretades de Hannah Arendt. El seminari reuneix expertes en Hannah Arendt d’arreu del món que debatran sobre els eixos centrals del seu pensament des de la política, l’ètica, el feminisme, la filosofia, o l’art.

Es confirma la participació de Linda ZerilliFina BirulésÀ. Lorena FusterMarta SegarraClaudia HilbSimona FortiMartine LeiboviciPeg BirminghamMatías SirczukZeynep GambettiJudith ButlerRosaura Martínez RuizDebaditya BhattacharyaStefania FantauzziFacundo VegaMaria RobaszkiewiczMáriam Martínez-BascuñánSaleem BadatAlex Taek-Gwang LeePenelope Deutscher

 

El seminari té les entrades exhaurides.

Mostra els detalls

Inici:
30 novembre 2023
Finalització:
1 desembre 2023
Lloc web:
https://www.cccb.org/ca/activitats/fitxa/hannah-arendt-pensar-en-companyia/243077

Organitzador

CCCB

Recinte

CCCB
Barcelona, + Mapa de Google