Dilluns 22 abril 2024

Dilluns 22 abril 2024

Compartir

Estat Espanyol: Subvencions a universitats de l’Instituto de la Mujer / La Independent Notícies Gènere

 

L’Instituto de la Mujer y por la Igualdad de Oportunidades destina 600.000 € per finançar beques en postgraus de gènere i activitats universitàries* a favor de la igualtat entre dones i homes. 

La “Igualtat en els mitjans de comunicació i xarxes socials” s’incorpora com a àrea temàtica. Cada projecte podrà percebre un mínim de 3.000 € i un màxim de 15.000 €.

  

 

 

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dia 29 de juny.  El BOE (núm 161 de 08 de juny de 2020) recull la resolució de la convocatòria de subvencions del 2020 per a centres universitaris, que estaran dirigides a finançar beques per a estudis de postgrau de gènere i la realització d’activitats per afavorir la igualtat d’oportunitats entre dones i homes des de l’àmbit universitari.

Les universitats podran concedir les beques per a títols de màster, oficials o propis, i doctorats; pel que fa a les activitats a finançar inclouen l’organització de congressos, seminaris, simposis i fòrums i jornades de debat que abastin continguts sobre coeducació, corresponsabilitat, igualtat en la investigació, l’ocupació o l’esport, la participació de les dones en els diferents àmbits socials o els plans d’igualtat en l’àmbit universitari. Com a principal novetat respecte al 2019, en aquesta edició s’incorpora com a tema d’interès la igualtat en els mitjans de comunicació i xarxes socials. Tots els programes d’activitats hauran d’estar vinculats al compliment de la Llei Orgànica 3/2007, per a la Igualtat efectiva de dones i homes i a l’aplicació de l’Agenda 2030. El termini per concórrer a la convocatòria s’inicia el dia 9 de juny i finalitzarà el dia 29 d’aquest mateix mes.

 

*Podran sol·licitar els ajuts totes les universitats, públiques i privades, així com organismes públics d’investigació regulats en la Llei 14/2011, d’1 de juny, de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació.
Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Barcelona: Concurs Per L’erradicació de les Violencies Masclistes

  CONCURS PER L’ERRADICACIÓ DE LES VIOLÈNCIES MASCLISTES Ja tenim aquí la 17a edició del...

22 anys només…

OPINIÓ L’any 1991 Sonia Rescalvo Zafra va ser assassinada, a cops, per neonazis a la...

Barcelona: SEMINARI Identitats i trajectòries. Les edats de les dones / La Independent / Noticies gènere

  El Seminari “Identitats i trajectòries. Les edats de les dones”*, organitzat per Tàcita Muta,...