martes 16 julio 2024

martes 16 julio 2024

Compartir

QUE LA VAGA DEL DIA 3 SIGUI LA VAGA DE TOTES: Feministes Indignades i Vaga de Totes

Nosaltres, FEMINISTES de diversos col·lectius, fem una crida a totes per sumar-nos a aquesta convocatòria de vaga i ens plantem davant la situació que vivim a Catalunya d’agressió, repressió i vulneració dels drets i de les llibertats civils i polítiques per part de tots els governs, i especialment, davant la brutalitat i violència policial, violència masclista i agressions sexuals a les dones, també, a la jornada 1-O.

Defensem, com hem fet sempre, el dret a decidir, en primer lloc sobre els nostres cossos, el nostre primer i més valuós territori i considerem la repressió actual continuïtat de diferents formes de violència exercida contra els nostres cossos, les nostres sexualitats, la nostra capacitat reproductiva, les nostres identitats de gènere i cadascuna de les violències exercides contra dones, lesbianes, persones trans, migrades, gitanes, funcionalment diverses, etc.

D’altra banda, recordem els feminicidis no perseguits, les agressions impunes als CIE’s o la detenció i persecució dels moviments dissidents per part de l’estat espanyol en connivència i col·laboració amb les institucions catalanes del poder.
Recordem que la retallada de llibertats actuals és conseqüència lògica de la deriva mai aturada del règim del 78, que aflora avui amb el dret a decidir sobre la independència de Catalunya, però que ja s’ha fet palesa abans en múltiples ocasions (Llei Mordaça, Llei d’Estrangeria, la reforma del Codi Penal i laboral, etc.).

Assenyalem la tolerància amb la corrupció dels governs masclistes català i espanyol, emmascarant la dita “crisi” per incrementar la pobresa, per engrandir les desigualtats socials amb retallades i reduccions pressupostàries (especialment en serveis socials, salut i educació), retallades en les que Catalunya fou pionera, i per privatitzar els serveis públics i els bens comuns (aigua, electricitat, etc.).
I, sobretot, exigim el dret a decidir-ho TOT, tot allò que afecta a les nostres vides i als nostres cossos, als nostres territoris, i al nostre dia a dia.

Per tot això i molt més, cridem a plantar cara a una violència que és estructural per posar el focus sobre la invisibilitat i el silenci de les demandes de les lluïtes feministes i per impulsar un canvi que aturi la roda del capitalisme hetero-patriarcal i depredador, així com tota forma de fonamentalisme, fascisme i racisme.

FEM UNA CRIDA A LA PARTICIPACIÓ DE TOTES LES DONES, LESBIANES I TRANS: aturades, precàries, mestresses de casa, treballadores domèstiques, migrants, estudiants, treballadores del sexe, camperoles, jubilades…

VOLEM QUE LA VAGA DEL DIA 3 SIGUI LA VAGA DE TOTES que reculli l’expressió de totes les nostres reivindicacions.
EL DIA 3 SERÀ una JORNADA DE LLUITA: penjarem el davantal, ocuparem les places i els carrers, tancarem els mercats i les botigues, aturarem el transports i mostrarem que NOSALTRES MOVEM EL MÓN perquè som les que sostenim la vida.

UNA JORNADA DE LLUITA que ens encaminarà cap a la propera VAGA FEMINISTA DEL DIA 8 DE MARÇ DE 2018.

VENIU TOTES A LA CONCENTRACIÓ DELS JARDINETS DE GRÀCIA (Metro Diagonal) A LES 17,30 DE LA TARDA DEL DIA 3 D’OCTUBRE.

VISCA, VISCA, VISCA LA LLUITA FEMINISTA!!!

 

 

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Anna Dodas Noguer: Recuperación literaria

Edicions Cal·lígraf nos ofrece la posibilidad, a través de la publicación de Capvespre de...

8 de març. Les xiquetes a costura?

OPINIÓ A les aules d’infantil de l’escola pública, l’alumnat treballa, dividit en equips formats per...

Dia Escolar de la Noviolència i de la Pau

El pare de la no violència, Mohandas Gandhi i líder de la independència Índia, moria...