miércoles 19 junio 2024

miércoles 19 junio 2024

La Independent en el ‘Nordiskt Forum Malmö 2014’

No hay traducción disponible

 

Malmo-nf2014

 

Amb el lema New Action on Women Rights (Una Altra Acció pels Drets de les Dones) la ciutat sueca de Malmö acull des d’aquest dijous 12 de Juny fins el diumenge 15 el ‘Nordiskt Forum Malmö 2014

 

 

 

Una trobada amb representacions de moviments de dones, activistes, organitzacions, grups, partits politics, sector privat, autoritats i public en general originari de Suècia, Noruega, Dinamarca, Finlandia i Islandia, a més de les persones i ponents invitades d’arreu del món. La conferencia está basada en les diferents temàtiques de la Plataforma de Beijing.

La Independent hi serà el divendres a la taula Odi i amenaces a les dones periodistes’que arrancarà amb la participació Lucía Lagunes, l’actual directora de la Agencia mexicana de Noticias, CIMAC (Comunicación e Información sobre la  Mujer), que presentará un Informe sobre les condicions i la manca de protecció a les dones periodistes. Les demes participants en la taula seran Jenny Rönngren, editora de la revista sueca  Feministiskt Perspektiv, Lucía Martínez Odriozola, fundadora de Píkara Magazine, Lídia Vilalta, membre del Consell de Redacció de La Independent i Arnaud Bihel, membre de la redacció de Les Nouvelles News de França, que parlaran sobre les problemàtiques a les seves publicacions i de les estrategies per enfrontar les amenaces a la llibertat d’informació i a les dones. La taula la moderarà la periodista, també de Feministiskt Perspektiv, Rebecka Bohlin. 

 

Malmo-nf2014

 

Dotze temes per al Forum

El Nordiskt Forum Malmö 2014 abordarà 12 temàtiques que son: Economia Feminista – economia i desenvolupament social; El cossos de les dones i les nenes -sexualitat, drets reproductius i salut;  Les dones en el mercat laboral, pagament igualitari, educació i cures; Violencia contra les dones i les nenes; Medi ambient, clima i desenvolupament sostenible; Treball de cura i societat del benestar; Pau i Seguretat; Participació política i dsenvolupament; Transversalitat de génere i igualtat de gènere en les organitzacions; El feminisme en el futur de la regió nórdica i en el moviment de les organitzacions de dones; Asil i migracio; i finalment, les noves tecnologies i els mitjans e comunicacio.

El programa del fórum Nordic consta de tres parts: el Programa Principal, el programa de l’Arena i un programa obert. Al voltant de l’escenari de l’Arena, hi hauràn diverses activitats des de literatura, cinema feminista, la cantonada de les feministes joves, la tenda de la pau, un fórum de teatre i escenaris oberts. En el principal escenari de l’Arena s’hi trobaran les persones del sector acadèmic i polític, activistes, debatents i ‘performens’ i estrelles dels cercles culturals. Allà s’hi veuran representacións apassionades sobre com van avançant els drets de les dones i la igualtat de gènere, segons indica el programa.

alt

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Encuesta de Violencia Machista en Cataluña

El Departamento de Bienestar Social y Familia, el Departamento de Interior, el Ayuntamiento de Barcelona...

NI un pas enrere. Denunciem i actuem pels Drets de les Dones

La violència generalitzada contra les dones en tots els àmbits de la vida i de...

Supriya Sahu: “Els mitjans, peça clau per empoderar a dones i nenes”

No hay traducción disponible Supriya Sahu. @wikipedia Supriya Sahu és directora general de la televisió...