jueves 08 junio 2023

jueves 08 junio 2023

Jornada per reflexionar sobre l’Escola Inclusiva

La FAPAC (Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes de Catalunya), l’ACPEAP (Associació Catalana de Professionals dels EAP) i la Plataforma Ciutadana per una Escola Inclusiva a Catalunya organitzem conjuntament aquest divendres una jornada per reflexionar sobre l’Escola Inclusiva a Catalunya, abans de les eleccions al Parlament de Catalunya del 25-N.

Aquesta jornada és gratuïta i consta de dues parts, una primera de mitja hora en la que les tres entitats fem un balanç de la situació, i una segona de dues hores que consistirà en una taula rodona amb representants de les principals forces polítics i a continuació un debat obert amb el públic assistent.

Convidem als mitjans de comunicació a assistir-hi, i a prendre nota que a un sector molt nombrós de la societat hi ha coses que ens preocupen més que el debat sobiranista, com per exemple el model d’escola de la Catalunya actual i del futur. En el document adjunt trobareu el detall de l’acte.

 

Divendres, 16 de novembre de 2012

A Torre Jussana:

Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30

08035 Barcelona

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Internacional – Iran: “Campanya Global: El meu cos, els meus Drets” / La Independent / Notícies Gènere

Educación, ¿derecho o privilegio?

Se presenta en Barcelona la Asociación Nacional de Agentes de Igualdad (ANAI)