domingo 21 julio 2024

domingo 21 julio 2024

Compartir

El president de la Generalitat presidirà, dimarts vinent, l’acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones

  • La presidenta de l’Institut Català de les Dones, Montse Gatell, llegirà una Declaració Institucional en nom del govern
El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà dimarts vinent, 8 de març, l’acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones, organitzat pel govern i que se celebrarà a les 13.30 hores, al Saló de Sant Jordi del Palau, en presència d’unes 400 dones representants de diferents àmbits de la societat.
El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, i la presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Montse Gatell, participaran en aquesta commemoració,  que comptarà també amb l’assistència de diferents membres del govern.
L’acte l’obrirà Montse Gatell amb la lectura d’una Declaració Institucional en nom del govern amb motiu del Dia Internacional de les Dones. Tot seguit, hi haurà un recital de Celdoni Fonoll i Lloll Bertran, i el president de la Generalitat pronunciarà un parlament de cloenda de la commemoració.
El govern, a través de l’ICD, organitza també actes commemoratiu del Dia Internacional de les Dones a les Terres de l’Ebre i Lleida (dia 8 de març); Girona (9 de març) i Tarragona (10 de març), en el decurs dels quals diferents expertes en la matèria pronunciaran conferències sobre els 100 anys de celebració històrica del Dia Internacional de les Dones.El president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, i  de la presidenta de l’Institut Català de les Dones (ICD), Montse Gatell, presidirà l’acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones, organitzat pel govern.
08/03/2011 13:31 | Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat. | Barcelona (Barcelonès)

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Catalunya: Novetat editorial: Montserrat Abelló: Cada noche un poema. Antología 1963-2014. Valparaíso / La Independent / Notícies gènere

Cada noche un poema de Montserrat Abelló (Tarragona 1918 – Barcelona 2014) es seguramente la...

25N: manifest, agenda, notícies i articles fins el 10 de desembre a La Independent

There are no translations available. Quan s’apropa el 25N Dia Internacional de la NO la...

“En Colombia se sigue silenciando a la población que está reclamando sus derechos”

María Piedad Espitia Molina es una de las integrantes del grupo feminista Foguera Lila....