jueves 13 junio 2024

jueves 13 junio 2024

El Premi Reginó de recerca a l’ensenyament secundari sobre temes de gènere atorgat a un projecte sobre les dones al periodisme d’opinió

En un acte, presidit pel conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell,  dels Premis Recerca Jove que s’han atorgat aquest 10 de desembre, la directora de l’Institut Català de les Dones, Núria Balada, ha atorgat el Premi Reginó de foment de la recerca a l’ensenyament secundari sobre temes de gènere i de les dones.

Al premi Reginó hi han optat enguany un total de 20 projectes. En l’àmbit de millor treball de recerca ha estat guardonada l’alumna Anna Martí Reñé pel seu treball “La veu de la dona al periodisme actual d’opinió”, de l’Institut Caparrella de Lleida. Aquest mateix centre ha estat guardonat com el que més ha promogut els treballs sobre temes de gènere i de les dones. El premi consisteix en 750€ per al treball guanyador i 2.500 € per al centre, que s’ha de destinar a l’adquisició de llibres i publicacions per a la biblioteca o a equipament cientificodocent.
 
El nom del Premi reivindica la figura d’una de les primeres dones reconegudes pel seu treball científic. Reginó era una dona jueva de Barcelona a qui Pere III el Cerimoniós va autoritzar a practicar la medicina.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Crear un mundo paralelo: ideas para una revolución energética

El 25 y 26 de octubre se ha realizado en la Pedrera de Barcelona el...

Catalunya: Col·legi De Periodistes de Catalunya amb el dia de la Llibertat de Premsa

La reivindicació passa per apel·lar la corresponsabilitat de les empreses periodístiques, les administracions, sector empresarial...

La violencia contra las periodistas llega a la CSW62

Montserrat Minobis, Alicia Oliver i Rosa María Rodríguez. (13 marzo, The Armenian Convention ONU...