domingo 28 mayo 2023

domingo 28 mayo 2023

Fita del terme 2

Compartir

Cubelles: Dones La Fita de Cubelles ,15 anys de l´entitat


 

Celebrem aquest any l´anniversari. Contentes I satisfetes Una setmana on xerrades, exposicions, repartiran els actes en motiu del Dia Internacional de les Dones. L’acte inaugural, organitzat per la regidoria d’Igualtat i l’associació de Dones La Fita,serà el dissabte 5 de març a les 12.00 h. i consistirà en una xerrada sobre els safaretjos.

.

L´entitat capdaventera en sol.litar la recuperació a travers de la campanya Salvem els safareigs desde fa anys es mostra satisfeta per l´inclusió de la rehabilitació dels mateixos en el Pla de Mandat 2015 -2019.
Ràdio Cubelles oferirà un programa especial que comptarà amb connexions al Centre d´Informació i Documentació per les Dones Violeta.

El dia 6 lectura Manifest a la Fita del Terme a les 12h .Dimarts dia 8 es presenta al Centre Violeta una exposició documental i audio visual de les activitats dels 15 anys de l´entitat..
Divendres 11 de març el Sopar tradicional al restaurant la Font i el programa d’actes al voltant del Dia Internacional de les Dones clourà amb un recital de poesia de Francesca Calaf divendres 18 de març.

 

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

“Mi guerra santa es a favor de las mujeres”

Gran Bretanya: assassinada la diputada laborista Jo Cox / La Independent / Notícies gènere

Biocultura, una feria dirigida por una mujer desde hace 22 años