viernes 29 septiembre 2023

viernes 29 septiembre 2023

Convocatòria de Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona 2012

s’han publicat les bases de la convocatòria de  Subvencions de l’Ajuntament de Barcelona per a la realització d’activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2012. El període de lliurament de projectes serà des de dimarts, 14 de febrer fins  dijous, 1 de març. 

Aquests ajuts econòmics tenen per objectiu subvencionar activitats d’interès públic o social que tenen com a finalitat millorar la cohesió social de la ciutat; promoure l’associacionisme que potencia serveis d’interès general per a la col·lectivitat; fomentar valors socials i culturals i noves formes de participació; afavorir la cooperació entre el sector públic i el privat; possibilitar el creixement cultural de la ciutat; promoure un desenvolupament més sostenible de la ciutat, i millorar la convivència i el civisme de la ciutadania. 

Les sessions genèriques de formació per a entitats es faran els proper dies 15 i 21 de febrer, a les 18:30 hores, a Torre Jussana. 

Les entitats que van rebre subvenció de la convocatòria 2011 i no haguessin justificat encara els projectes, tenen com a data màxima de lliurament de la justificació el 29 de febrer de 2012. 

Més informació a la pàgina web de les subvencions.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Catalunya-Níger: Campanya de crowdfunding per el documental “Hadijatou, j’accuse”

Hadijatou Mani ( fotografia igualdad.facilisimo.com)   La periodista Elisenda Soriguera és l’encarregada de la difusió...

Nueva-York: Meryl Streep acusa a Walt Disney de “misógino, racista y antisemita” / La Independent / Notícies gènere

  Meryl Street. Foto wikipedia.org Durante la entrega de premios de la Asociación de Críticos...

Europa: Los Verdes europeos apoyan medidas contra los ataques de Trump a los derechos de las mujeres / La Independent / Noticias género

El grupo de los Verdes / ALE en el Parlamento Europeo ha apoyado la iniciativa...