lunes 05 junio 2023

lunes 05 junio 2023

Compartir

Congrés Virtual Internacional: Reflexions per Rio + 20

Economia Verda i Inclusió socioproductiva: el paper de l’Agricultura Familiar

Del 9 al 30 abril 2012 

El Ministeri de Desenvolupament Agrari de Brasil (MDA) i l’Institut Interamericà de Cooperació per a l’Agricultura (IICA) conviden a participar del “CONGRÉS Virtual Internacional Reflexions per Rio + 20, Economia Verd i Inclusió Socioprodutiva: el paper de l’Agricultura Familiar”. Es tracta d’un esdeveniment preparatori per reunir insums tècnics que enforteixin posicions institucionals en el marc de la Conferència Mundial Rio + 20. 

Els temes Economia Verda i Inclusió socioproductiva es presentaran a través de dues conferències magistrals. Es realitzaran també fòrums amb focus en els següents eixos temàtics: i) Desenvolupament Rural Sostenible, ii) recursos naturals i sobirania alimentària; iii) Producció i Consum Sostenible. Cada eix tindrà rondes de debats virtuals d’una setmana de durada i amb la participació de dos panelistes, dos comentaristes, un animador i un relator. Totes les activitats es realitzaran en línia. 

Els resultats del Congrés seran consolidats en un informe tècnic i una revista especial que contindrà una sistematització dels debats temàtics i les principals contribucions per Rio + 20. 

La participació és gratuïta i la inscripció es pot fer a través d’aquesta web on està disponible el programa del Congrés.

Més informacions: contato@congressorio20.org.br.

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Una crónica del 1 de octubre

Alboraia: Actes d’ERC

Unió Europea: Índex Europeu d’Igualtat de Gènere 2020 / La Independent Notícies Gènere