lunes 05 junio 2023

lunes 05 junio 2023

Compartir

Catalunya: L’ICD reforça l’assistència i protecció a les dones que pateixen violències masclistes en municipis de menys de 20 mil habitants / La Independent / Notícies gènere

No hay traducción disponible

L’Institut Català de les Dones (ICD) ha creat una nova convocatòria d’ajuts de 700 mil € de suport als ens  locals de menys de 20 mil habitants per a la lluita contra les violències masclistes, reforçant l’atenció a les dones en el marc de la crisi per la COVID19. És un increment del 93,5%, havent-hi ara un 5.785.500 euros als ens locals per a la lluita contra les violències masclistes i per avançar en igualtat.

 

 

 

Aquesta nova subvenció, que  es deu al pacte d’estat contra la violència masclista, és per a projectes per a l’assistència i protecció de dones que han patit o pateixen violències masclistes i els seus fills i filles, i també per a projectes comunitaris de sensibilització i prevenció d’aquesta problemàtica estructural. Reforça alhora el paper dels municipis i consells comarcals com institucions clau per articular l’abordatge contra les violències masclistes i garantir l’atenció a totes les dones.

L’increment vol donar resposta al moment de crisi econòmica causada per la pandèmia de la COVID19 i la necessitat de reforçar l’acompanyament i l’atenció a les dones que pateixen violències masclistes i que en el moment actual han de superar reptes en un context més complex.

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Argelia, la tierra de Wassyla Tamzali

Encara un any més

Estado Español: El Gobierno concede el indulto parcial a Juana Rivas / La ndependent / Notícies Gènere