jueves 08 junio 2023

jueves 08 junio 2023

Compartir

Barcelona: JORNADA VI Cicle Internacional de Conferències Primaveres Arendtianes / La Independent / Notícies gènere

 

El Seminari Filosofia i Gènere, del GRC Creació i Pensament de les Dones i el Centre de recerca Teoria, Gènere, Sexualitat (ADHUC), organitza una nova jornada dins el marc del VI Cicle Internacional de Conferències Primaveres Arendtianes*. La jornada consistirà en tres conferències entorn del pensament de Hannah Arendt.

A partir de l’obra arendtiana s’abordarà la qüestió del perdó en el debat sobre el passat recent a l’Argentina, el conflicte entre la filosofia i la política a través de la figura de Montesquieu i la qüestió del mal i el poder. Participaran en la jornada Claudia Hilb (Universidad de Buenos Aires-Conicet), Matías Sirczuk (Universidad de Buenos Aires-Conicet) i Anabella Di Pego (Universidad Nacional de la Plata-Conicet i investigadora postdoctoral del Seminari Filosofia i Gènere).

 

*Dijous 27 d’octubre de 2016 de 16h a 19h30. Seminari del Departament d’Història de la Filosofia, Estètica i Filosofia de la Cultura, Facultat de Filosofia, Universitat de Barcelona
c/ Montalegre 6, 4t pis. Barcelona
Organitzen: Seminari Filosofia i Gènere, GRC Creació i Pensament de les Dones i ADHUC (Centre de recerca Teoria, Gènere, Sexualitat).

Més informació

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Bruselas: 240 retratos en las paredes de Ixelles /La Independent/notícies gènere/

Les dones no hem provocat aquesta crisi

NI MORTES, NI PRESES, NI CLANDESTINES. ENS VOLEM VIVES I LLIURES!