viernes 31 mayo 2024

viernes 31 mayo 2024

Compartir

Al borde la bruma, un llibre de poemes amb sentiments, nostàlgia i descobriments personals

Susana Sosa Villafañe, presentarà el seu primer llibre de poemes en un acte poètic i musical, el dilluns 22 d’aquest mes, a la Biblioteca Manuel Arranz a Can Saladrigas del Poblenou (*).

L’acte es combinarà amb un recital de poesia i la presentació del llibre històric-familiar: Pensión Doré, d’Yvonne Breysse, que també amenizarà l’esdeveniment amb la seva guitarra i una cancó al final.

Susana S. Villafañe (Buenos Aires, Argentina 1948), nacionalitzada espanyola, viu a Barcelona des de fa uns 30 anys.
Formada en diferents disciplines artístiques, va desenvolupar la seva carrera com a actriu de teatre, cinema i TV, durant deu anys a l’Argentina. A Barcelona ha participat en més de vint treballs en curtmetratges, pel·lícules, publicitat i videoclips. Va viatjar amb el seu marit durant 20 anys actuant per diversos llocs del món.
Villafañe és escriptora i es considera poeta des que era molt jove, i Al Borde de la Bruma és el seu primer llibre de poemes, que va presentar aquest Sant Jordi. Té publicada la seva primera novel·la, Señales inequívocas i el llibre de relats Entresueño y desconcierto. Totes publicades per Edicions Dèdal.

Va començar a escriure poesia i contes als catorze anys. Té publicats treballs en diverses pàgines Web i publicacions en revistes literàries i antologies poètiques. Participa en recitals de poesia, des de 1997, a la ciutat de Barcelona, en programes de ràdio com Poesia en viu, a Mataró Ràdio. Col·labora en el programa Culturalia a Ràdio Trinijove FM, amb un espai sobre l’actualitat cinematogràfica i teatral. També en el programa Sant Martí amb Veu de Dona, en el de L’ Isidreta Radio. Va ser cofundadora de Món Comunicació, amb visió de gènere, i es experta en audiovisuals i edició de vídeo. Des de l’AMC va realitzar 2 documentals. “Dones de Can Saladrigas” i “Les dones a les cooperatives del Poblenou”.

En aquesta recopilació de poemes d’Al Borde de la Bruma hi ha sentiments, sensacions i expressions d’amor, desassossec, desencantament, alegria o dolor, en diferents estils poètics. L’autora s’ha valgut, tant del vers lliure o rimat, sonets, poemes curts o llargs, per a bolcar en ells ─i deixar-ne constància−, les seves emocions, descrites des del més íntim del seu ser…

També Yvonne Breysse, (Barcelona,1947) des de fa dotze anys és veïna del Poblenou. Llicenciada en Medicina (Universitat de Barcelona, any 1970). Especialista en Medicina Interna i Reumatologia (metge resident de l’Hospital Clínic de Barcelona) i metge de família del barri de Sant Gervasi. Ha format part del Col·legi de Periodistes fins a la seva jubilació.

Enamorada de la música, va cursar estudis de piano i solfeig al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i a l’escola de música Zeleste, forma part del quartet a capella “Som Amorós”. Pensión Doré és el seu primer llibre.

Estarem davant de dues dones grans, que ens demostren una intensa activitat creativa.

(*) Biblioteca Manuel Arranz a Can Saladrigas (18h), al  Carrer del Joncar, 35, Poblenou Barcelona

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Barcelona: Marta Ripoll i el seu film Rastres de Sàndal / La Independent / Notícies Génere

Després de rodar Cromosoma cinc, Marta Ripoll torna a la ficció dirigint el film...

lledo

¡Qué tormenta! ‘La semilla de la bruja de Margaret Atwood’

OPINIÓN Para conmemorar los cuatrocientos años de la muerte de Shakespeare, The Hogarth Press...

La creación musical de las mujeres: un desconocimiento vergonzoso

Hasta hace muy poco, y aún hoy, se creía a pies juntillas que la...