jueves 09 mayo 2024

jueves 09 mayo 2024

Compartir

Barcelona: “Per la ciutat cuidadora i feminista que volem”, Signa a DECIDIM BARCELONA / La Independent,

Des del 23 de novembre fins al 24 de desembre del 2020, 938 dones van respondre l’enquesta “Barcelona amb mirades de dones: una ciutat feminista”? 

La majoria d’aquestes dones viuen a Barcelona (77%) i un 37% d’elles manifesta que la seva percepció d’inseguretat relacionada amb les violències masclistes als espais públics ha augmentat.
 
Vols canviar aquesta realitat?

 
 

 
 
 
Com ho pots fer? Es necessiten 9000 signatures per a aconseguir-ho
 
Pots respondre a la iniciativa ciutadana “PER LA CIUTAT SEGURA, CUIDADORA I FEMINISTA QUE VOLEM”, impulsada per Àmbit Prevenció, Col·lectiu Punt 6 i Creación Positiva.
 
Aquesta iniciativa de la plataforma “Decidim Barcelona” promou, amb la recollida de signatures, que l’Ajuntament dugui a terme una determinada acció d’interès col·lectiu, sempre que: estiguis empadronada a Barcelona; siguis major de 16 anys; i que t’hagis verificat amb el padró municipal i via SMS.

Un cop feta aquesta doble verificació, es signa digitalment la iniciativa ciutadana proporcionant les dades personals i el codi de verificació que es reben pel telèfon mòbil.

Les entitats organitzadores agraeixen els 15 minuts del temps de resposta a l’enquesta , ja que “són 15 minuts que poden cambiar la vida de les dones a la Capital de Catalunya”.

“Estàs d’acord amb la realització d’un procés participatiu feminista de diagnosi dels espais públics i comunitaris, que tingui en compte les cures, per presentar propostes d’acció a l’Ajuntament de Barcelona per a la seva implementació?”, demanen i afegeixen: “Comptem amb tu per fer de Barcelona una ciutat veritablement feminista”.

 

Enllaç a la plataforma DECIDIM

Enllaç a video explicatiu del procès

 

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Fabiola Llanos

Fabiola Llanos

Ecofeminista. Periodista i comunicadora social xilena / catalana. Especialitzada en imatge, arts gràfiques, producció audiovisual, neurolingüística i drets de les dones. Vaig parir La Periòdica. Co fundadora de La Independent.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

La migración familiar no se debate, no se contabiliza, pero se controla

El Área de Migración del Instituto de la Infancia y Mundo Urbano CIIMU y el...

Terrassa: la companyia Malatesta presenta El secret de la partició

El Teatre Alegria de Terrassa acollirà la companyia Malatesta amb El secret de la partició...

‘Resistir es Crear, Resistir es Transformar’

Ya está en marcha el Foro Social Mundial FSM 2018 Se inició este martes...