jueves 18 julio 2024

jueves 18 julio 2024

Video RadicalMentFeministes 16-1

Barcelona – Catalunya: Presentació Pel·lícula de les Jornades Radical-ment Feministes 2016 / Notícies gènere / La Independent

No hay traducción disponible

La presentació de la pel·lícula de les Jornades Radical-ment Feministes,que han preparat les Cooptècniques, es presentarà amb una Taula rodona amb intervencions de: Judit Aranda, Tona Gusi, Isabel Muntané i Gemma Tramullas, entre d’altres.

#OnSonLesFeministes

Video RadicalMentFeministes 16-1
 

Els mitjans generalistes feren poquísima difusió d’aquest esdeveniment tan rellevant i amb tanta participació i assistència. Tampoc varen visibilitzar a les dones que hi tingueren intervencions molt importants.

És per aixó que aquesta representació vol ser també, per a les organitzadores de la Xarxa Feminista,  una denuncia de “la invisibilització que van tenir les jornades feministes al mitjans de comunicació” i una presentació del hashtag #OnSonLesFeministes”. Es tracta d’un acte més informal i reivindicatiu, que li doni més pes i protagonisme al vídeo.

Així, l’acte de presentació d’aquest divendres 2 de desembre compta amb la presència d’algunes dones de mitjans a fi de donar suport en aquest sentit: periodistes de mitjans, periodistes i comunicadores de la Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de gènere a Catalunya (XIDPIC.CAT) – La Independent, i membres d’ #OnSonLesDones.

 

 

Video RadicalMentFeministes 16

 

* Divendres, 2 de desembre, a les 19:30h a la Sala Gran de l’Espai Francesca Bonnemaison (C. Sant Pere Més Baix, 7 Barcelona)

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Donde hay normativa hay alegría

OPINIÓN Este artículo no tiene nada que ver con el feminismo (o sí) no siquiera...

Catalunya: Pla de mesures del Govern de Catalunya contra l’assetjament sexual en el transport públic / la Independent / Notícies gènere

L’ Enquesta de Mobilitat en Dia Feiner assenyala que el 60% dels usuaris del transport...

Elecciones catalanas plebiscitarias el 25 de noviembre. El Parlamento aprueba celebrar un referendum de autodeterminación

El presidente Artur Mas anunció el martes 25 por la tarde la convocatoria de elecciones...