Dimecres 29 març 2023

Dimecres 29 març 2023

Compartir

Barcelona – Catalunya: Presentació Pel·lícula de les Jornades Radical-ment Feministes 2016 / Notícies gènere / La Independent

La presentació de la pel·lícula de les Jornades Radical-ment Feministes,que han preparat les Cooptècniques, es presentarà amb una Taula rodona amb intervencions de: Judit Aranda, Tona Gusi, Isabel Muntané i Gemma Tramullas, entre d’altres.

#OnSonLesFeministes

 

Els mitjans generalistes feren poquísima difusió d’aquest esdeveniment tan rellevant i amb tanta participació i assistència. Tampoc varen visibilitzar a les dones que hi tingueren intervencions molt importants.

És per aixó que aquesta representació vol ser també, per a les organitzadores de la Xarxa Feminista,  una denuncia de “la invisibilització que van tenir les jornades feministes al mitjans de comunicació” i una presentació del hashtag #OnSonLesFeministes”. Es tracta d’un acte més informal i reivindicatiu, que li doni més pes i protagonisme al vídeo.

Així, l’acte de presentació d’aquest divendres 2 de desembre compta amb la presència d’algunes dones de mitjans a fi de donar suport en aquest sentit: periodistes de mitjans, periodistes i comunicadores de la Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de gènere a Catalunya (XIDPIC.CAT) – La Independent, i membres d’ #OnSonLesDones.

 

 

Video RadicalMentFeministes 16

 

* Divendres, 2 de desembre, a les 19:30h a la Sala Gran de l’Espai Francesca Bonnemaison (C. Sant Pere Més Baix, 7 Barcelona)

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

També et pot interessar