lunes 01 julio 2024

lunes 01 julio 2024

Compartir

Barcelona: Conversa Dones i Treball, al Col·legi d’Advocats / La Independent / Notícies gènere

La Comissió de Dones Advocades i el Fòrum Feministes de Catalunya,  organitzem la taula Rodona:  “Conversa Dones i Treball” al Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Ambdues organitzacions plantegen aquesta taula perquè estan preocupades per la situació socio-laboral  de les dones, que pateixen especial i directament la situació de crisi. D’una banda són les primeres que perden llocs de treball, tenen feines més precàries, cobren  menys que els homes per feines similars i estan veient disminuir els seus drets dia a dia. Volen plantejar que fer, i com aconseguir canvis que afavoreixin a les dones.

A la Taula hi seran com a ponents: Teresa Blasi Gacho, Advocada  Laboralista, de la Comissió Dones Advocades, i  Consuelo Chacartegui Jávega, Professora Dret del Treball i Seguretat Social. Universitat Pompeu Fabra.  Moderarà: Argelia Queralt Jiménez, Directora Editorial d’Agenda Pública.  I també intervindran Pilar Rebaque Mas, Advocada. Comissió Dones Advocades i Gemma Lienas Masot, Escriptora. Fòrum Feministes de Catalunya.

 

Millor realitzar inscripció abans.  Contacte: Mar Morón mail comissions@icab.cat . L’assistència és lliure i gratuïta [+info a Comissió]

* 18 de setembre a les 19, hores al carrer Mallorca 283, sala 62 (6ª Planta)

Compartir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Picture of Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Marga Bofarull, primera mujer presidenta del “Institut Borja de Bioètica”

El centro pionero en el debate y la investigación bioética en Cataluña tiene como nueva...

De Mujeres objeto a Sujetos cyborg

El feminismo, más que una idea de emancipación es una forma de organizar el mundo...

Catalunya: El Govern presenta el nou projecte esportiu ‘ #Orgullosa, futbol per a la igualtat’ / La Indepedndent / Notícies gènere

Per trencar els estereotips i visibilitzar el futbol femení entre les i els joves: #Orgullosa,...