lunes 06 mayo 2024

lunes 06 mayo 2024

Compartir

Barcelona: Laura Flores i Units pel Gospel al teatre Principal de Barcelona / La Independent / Notícies gènere

 

Units Pel Gospel, la coral dirigida per Laura Flores, actua aquest dissabte 24 a les 20 hores al Teatre Principal de les Rambles de Barcelona. En aquest concert Gospel Music Fest organitzat pel músic africà, Joe Psalmit,  hi participarà la Choral AllTogether, i el grup Africa Gospel Choir BCN.

El concert  formarà part d’un documental sobre la historìa del grup africà a Barcelona, que estan rodant els alumnes de l’escola de cinema ECIB de la ciutat, i que es presentarà a un concurs internacional de documentals musicals.

Laura Flores, és una música cubana que porta mols anys a Barcelona, com a cantant, integrant del grup Gema, i directora de corals de Gospel. Amb Units pel Gospel ja porta gairebé dos anys, i ha acconseguit que aquest grup  de gent afeccionada al Gospel, hagin actuat des de la seva creació a: la Nau Ivanow, el Teatre Joan de Segarra de Santa Coloma,  la Basilica de Santa Maria del Mar,  l’Ermita de Vinaròs, i  a La parròquia de Santa Anna, lloc on aquesta coral assaja cada divendres, i on fan actuacions d’una hora,  per al públic, cada primer divendres de mes, a les 10 de la nit. Aquesta coral també actúa en concerts solidaris i ha partcipat dues vegades a la Marató de TV3. 

Units pel Gospel va actuar per primera vegada a finals del mes de febrer, a Santa Maria del Mar davant d’unes 600 persones. Flores i tot el grup van acconseguir transmetre la seva passió pel gospel al públic assistent, que va ballar acompanyant algunes cancons.

 La coral es una agrupació amateur formada per veïns i veïnes de tots els barris de Barcelona. Actualment assagen a l’església de Santa Anna. Sense por escènica i amb una especial connexió amb el públic, la coral fa recitals de gospel clàssic i tradicional. Himnes com ‘Whole world’ o ‘Kumbaya’  sempre acconssegeuixen fer vibrar al públic. [Mireu vídeo de BTV de l’actuació a Santa Maria del Mar i consulteu el concert al facebook]

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Una treballadora d’un hotel de luxe denuncia per assetjament sexual al director del FMI

Una treballadora d’un hotel de luxe de Nova York va denunciar a la policia de...

Internacional: el 20 de junio se celebra el Dia Mundial de las Personas Refugiadas / La Independent / Notícies Gènere

  Para conmemorar el Día Internacional de las Personas Refugiadas, se reivindica el derecho al...

Boquerías de papel

Nada debe haber más desagradable que tener que entrar a tu casa sorteando condones y...