Thursday 30 May 2024

Thursday 30 May 2024

Compartir

VIII Trobada de la Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere

Serà sota el lema: Centreamèrica: Dones, periodisme, comunicació i DDHH, una tasca dificil.

A Guatemala es viu una situació complicada i és per la possible incidència periodistica on se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de desembre d’enguany al Centro Cultural España la VIII Trobada Internacional de Periodistes amb Visiò de Gènere (RIPVG, sigles en castellà).

Entre les intervencions de periodistes més esperades hi hauran les de: Arlen Centeno per Nicaragua; Silvia Trujillo per Guatemala; Pamela Alfaro per El Salvador; Vienna Herrera per Hondures; i Lucia Lagunes per Mèxic i CIMAC.

El programa prioritza durant el primer dia la Taula que porta el mateix nom del lema de la VIII Trobada amb la participació de Pamela Alfaro (El Salvador), Silvia Trujillo (Guatemala), Vienna Herrera (Honduras) i Arlen Centeno (Nicaragua). I la seguent Taula que tractarà la Situació del Periodisme Feminista i les Xarxes de Periodistes amb Visió de Gènere amb representants de la RIPVG d’Argentina, Colombia, Estat espanyol, Mèxic i Xile.

Durant els posteriors dies hi haurà la presentació de l’informe de la coordinació col·legiada de la RIPVG, formada per Alicia Oliver, Miriam Bobadilla i Rosa María Rodríguez Quintanilla, així com la presentació d’Informes de les diverses Comissions de la RIPVG: Comissió d’Alertes, Comissió de Recerca, Comissió de Comunicació. Les VIII Jornades Internacionals RIPVG es tancaran amb l’elaboració i aprovació del Pla de Treball 2024-2025.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Almudena Grandes, cor ardent

OPINIÓ Per recordar i celebrar Almudena Grandes, morta prematurament i de qui ja sempre s’enyorarà...

Ja és aquí! l’APP de La Independent.

Els avantatges de la nostra APP (s’ha creat pel sistema Apple, més endavant hi serà...

NI MORTES, NI PRESES, NI CLANDESTINES. ENS VOLEM VIVES I LLIURES!

28 SETEMBRE 2017 DIA INTERNACIONAL PER LA DESPENALITZACIÓ DE L’AVORTAMENT NI MORTES, NI PRESES,...