Wednesday 19 June 2024

Wednesday 19 June 2024

Compartir

Sabadell – Estat espanyol: la capitana del ‘Club Natació Sabadell’ de waterpolo no serà a la selecció espanyola / La Independent / Notícies gènere

Olga Domènech, capitana del Club Natació Sabadell de waterpolo que ha guanyat en sis anys quatre copes d’Europa i dos supercopes d’Europa, no està a la selecció espanyola

La periodista Isabel Bosch, guardonada amb el premi ‘Juan José Castillo’ en reconeixement a la seva trajectòria professional com a periodista esportiva, ha posat de manifest, en la seva conversa amb Olga Domènech, que no té la mateixa repercussió mediàtica si les campiones d’Europa són un equip femení, que si els campions són un equip masculí.

 

 

 

Olga Domènech entrevistada per Isabel Bosch

 

 

“Crec que el màxim que he vist del vostre triomf ha estat un breu en un diari d’informació general. L’esport femení no genera la mateixa expectació i també crec que l’esport femení ha estat una mica maltractat”. “Ets la capitana, la líder. Essent la capitana del millor equip europeu, és extrany que no estiguis a la selecció, et sens decebuda?”, demana la periodista.

“No estic en els plans de l’entrenador, però ja ho he superat. El club i les companyes m’han donat confiança. Haver guanyat en sis anys quatre Copes d’Europa (2011, 2013, 2014 y 2016), l’any passat finalistes, i dues Supercopes d’Europa (2013 y 2014), m’ha fet molt feliç”, afirma l’esportista.

Explica també que des que varen guanyar la primera Copa d’Europa les jugadores tenen una ajuda mensual “hi ha diferents ‘cachés’ i no crec que sigui injust. També ens donen primes per classificar-nos; per guanyar, no”. Recorda que aquest any és el centenari del club i que porten sis anys sense perdre, a excepció de la copa de la Reina”. Lamenta que després de guanyar tant, quan es perd se’ls hi clavi punyalades.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Guatemala: En record a Luz Méndez de la Vega, pionera i feminista guatemalenca

Luz Méndez de la Vega, una de les grans precursores del feminisme contemporani al...

Colòmbia: Solidaritat i suport amb les activistes de La Tremenda Revoltosa / La Independent / Notícies gènere

© La Tremenda Revoltosa La Tremenda Revoltosa és una batucada que entén que els tambors...

Estat Espanyol. Madrid: El Torn d’Ofici, tema central a la II trobada de Col·legis d’Advocats /La Independent /Notícies Génere

Dilluns passat a Madrid, es va dur a terme, la II Trobada de responsables de...