Thursday 25 April 2024

Thursday 25 April 2024

Compartir

La riquesa de l’intagible: La revolució col·laborativa que promouen les dones

La jornada anual de l’Observatori Dona, Empresa i Economia amb el títol “La riquesa de l’intangible. La revolució col·laborativa” tindrà lloc el proper 16 d’octubre* amb l’objectiu de demostrar que la col·laboració i la cooperació és el que ens condueix a una evolució més plena i sostenible. Un any més comptem amb  tenir un ple d’assistència. Ja estan obertes les inscripcions!

 

 

Aquesta jornada anual de l’Observatori Dona Empresa Economia, que ja es fa per 5è any consecutiu a CaixaFòrum, promoguda per la Cambra de Comerç  de Barcelona, i que compta amb Anna Mercadé, com a promotora i directora, vol donar un pas endavant tant en les seves propostes i continguts, com en les persones invitades. Mercadé ens explica per què s’ha escollit La riquesa de l’intangible com a títol de la mateixa: “S’ha demostrat que és precisament la col·laboració i la cooperació i no la competitivitat el que ens condueix, com a espècie, a una evolució més plena i sosotenible. El bé propi està indefectiblement lligat al bé comú”.

 

Per a Mercadé i per a la organització és clar que “necessitem empreses rentables, però ja no podem mesurar-les exclusivament pels resultats econòmics si volem que siguin duradores en el temps i l’espai i que creïn riquesa en un futur. Hi ha altres indicadors que incideixen cada vegada més en la decisió de compra dels consumidors. Indicadors que són la millor assegurança pels beneficis futurs d’una empresa”. Com diu Rachel Botsman: “Crec que estem en el començament d’una revolució col·laborativa que serà tan important com la revolució industrial”(Veure vídeo).

 Cal destacar en aquesta edició la pressència de Pilar Almagro, directora general de Vertisub, que actualment resideix a Xile per treballar en l’expansio a Amèrica del Sud, d’aquesta innovadora empresa catalana d’alta tecnologia (veure interesant vídeo de la seva intervenció sobre bones pràctiques a les organitzacions).

En l’edició d’aquesta jornada sobresurten  algunes novetats com la presentació del projecte Imagine: Empowerment i la realització d’un taller pràctic de co-lideratge amb totes i tots els assistents que es durà a terme amb una dinàmica de grups en el decurs del còctel-dinar que està inclòs en el preu.

Les inscripcions es faran a través de la pàgina web de l’Observatori Dona Empresa Economia on també podreu consultar el programa

 

* La Jornada serà de 8.30h a 17.30h a Caixa Fòrum (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8)

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Julia López

Julia López

Periodista, amb més 40 anys d’experiència en el món de la comunicació i com a redactora de mitjans. Co-fundadora i coordinadora de l’Associació Món Comunicació (AMC).
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Barcelona: Ruta “El carrer és Nostre. Les dones a l’època de la Transició” / La Independent / Notícies Gènere

Dins del marc del festival de Cultura Raval (s)2016, es realitzaran al barri, dos  itineraris...

La presidenta del ICD proposa al Govern abolir la prostitució a Catalunya

Segons declaracions a l’Agència de notícies EFE, Montse Gatell presidenta del’Institut Català dels Dons (ICD),...

Barcelona-Bolívia: Maria Galindo i les seves aliances prohibides a Barcelona / La Independent / Notícies gènere

“Maria Galindo ha creat durant els últims 15 anys una pràctica artística radical … Posant...