Sunday 24 September 2023

Sunday 24 September 2023

Estat espanyol: Vila-seca. Suma Famílies Rainbow / La Independent / Notícies gènere

 

Els propers 1, 2 i 3 de maig el municipi de Vila-seca acollirà una trobada de famílies LGTB. Aquesta serà la 5ª trobada de famílies LGTB de l’Estat espanyol i està organitzada per la incombustible associació de Famílies Lesbianes i Gais.

Incombustible? Si, de fet, l’any 2012 l’associació va organitzar a Lloret la 2ª Trobada Europea de Famílies LGTB, en la que més de 800 persones de tot Europa es van trobar per intercanviar experiències i reballar conjuntament.

Aquest 2014, just dos anys després, la FLG es planteja el repte d’organitzar una nova trobada estatal en la que seguir compartint experiències sobre l’homoparentalitat. Enguany el centre del debat serà l’Educació, tant en l’àmbit familiar com en l’escolar.

La visibilitat de les Famílies LGTB és un altre dels objectius, visibilitat i construcció d’imaginari i alternatives contra la LGTBfòbia. Segons ens diu Elisabet Vendrell, responsable de la trobada “El nostre eslògan, Suma Famílies Rainbow, té un sentit d’unió, de comunitat i de moviment. Una vegada més volem empoderar les famílies, transmetre la força de la visibilitat i del treball conjunt, ajudar a intervenir de forma activa en les escoles dels nostres infants i adolescents, i promoure l’ús de materials que visibilitzen les nostres famílies en la comunitat educativa.”

La trobada serà a l’Hotel La Pineda de Vila-Seca i les inscripcions són obertes fins al proper 15 d’abril.

Més informació i inscripció

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

MANIFEST 25N Xarxa de Dones feministes contra la violència

25 de novembre Dia Internacional de la No violència contra les Dones i les nenes...

Si Iguazú s’asseca

Els desafiaments de Rio + Vint. Dones, clima, aliments Les cascades d’Iguazú, a la frontera entre Brasil i Argentina, mostren en...

Mexico: Poeta de l’ètnia zoque nominada al premi Pushcart 2015 / La Independent / Notícies Génere

Mikeas Sanchez, poeta i narradora de l’ètnia zoque, ha estat nominada al premi Pushcart 2015.Aquest...