Wednesday 19 June 2024

Wednesday 19 June 2024

Estat espanyol: Neix ‘Dones sense complexos’, un consultori en línia sobre anticoncepció i salut de les dones

En 48 hores es donarà resposta a cada pregunta sobre sexualitat i salut femenina en general

Amb l’objectiu d’oferir informació fidedigna sobre els diferents mètodes anticonceptius ha nascut ‘Dones sense complexos’, un consultori en línia sobre anticoncepció i salut de les dones, avalat per la Societat Espanyola de Contracepció i la Societat Espanyola de Ginecologia i Obstetrícia.

‘Dones sense complexos’ pretén proporcionar informació d’utilitat sobre l’anticoncepció. La idea és lliurar a les dones una informació i formació clara, precisa i objectiva sobre els mètodes anticonceptius a través de la xarxa, així com crear fòrums que seran atesos i gestionats per un personal sanitari.

En 48 hores es donarà resposta a les preguntes sobre sexualitat i salut femenina en general, mètodes anticonceptius i el seu ús correcte, garantint sobretot la confidencialitat.

Aquest projecte s’adreça en particular, a totes les dones que actualment utilitzen o que hagin de començar a utilitzar un mètode anticonceptiu, però també a les que tinguin dubtes sobre la seva salut en l’àmbit de la reproducció.

Aquest consultori 2.0 també serà recolzat per les farmàcies espanyoles i les i els professionals sanitaris, que durant els pròxims mesos disposaran de fullets explicatius per a totes les dones que puguin requerir-ho. Així mateix, es col·locaran cartells publicitaris en diverses ciutats.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Catalunya: El Govern presenta el nou projecte esportiu ‘ #Orgullosa, futbol per a la igualtat’ / La Indepedndent / Notícies gènere

Per trencar els estereotips i visibilitzar el futbol femení entre les i els joves: #Orgullosa,...

José Ángel Lozoya

Privilegis Masculins

OPINIÓ Els privilegis masculins són aquells avantatges que gaudim els homes sobre les dones...

El mal ús del potencial i el talent de les dones retarden la igualtat

El món s’enfronta a un “notable mal ús del talent en no actuar ràpid...