Friday 22 September 2023

Friday 22 September 2023

Compartir

Concurs de microrelats “420 caràcters per unes relacions en igualtat”

 

El concurs és una iniciativa de sensibilització de l’Institut Català de les Dones amb motiu de la commemoració, el 25 de novembre, del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Escriu a facebook.com/icdones un relat literari de com a màxim 420 caràcters que mostri relacions de parella basades en el respecte i la igualtat. El termini de presentació dels microrelats finalitza l’11 de novembre i els premis són xecs regals bescanviables a l’Abacus.

Prop de 80 persones ja han participat en el concurs de microrelats contra la violència masclista que ha endegat l’Institut Català de les Dones

El concurs de microrelats a la xarxa social Facebook que ha organitzat l’Institut Català de les Dones ja ha comptat amb les aportacions literàries de prop de 80 participants. Sota el títol “420 caràcters per unes relacions en igualtat”el concurs té com a objectiudivulgar i fomentar relats i imaginaris que mostrin relacions de parella basades en el respecte i la igualtat.

Es tracta d’una actuació de sensibilització i prevenció contra la violència masclista en motiu de la commemoració, el proper dia 25 de novembre, del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. El termini de presentació dels relats finalitza el proper divendres, dia 11 de novembre.

El concurs incideix en la superació dels estereotips basats en les relacions de poder entre dones i homes i l’impuls de nous models de relació fonamentats en la igualtat i el respecte mutu.

Els relats, que no poden superar els 420 caràcters sense espais, i s’han d’adequar a les bases del concurs, seran valorats per un jurat que tindrà en compte la fidelitat a la temàtica, l’originalitat i la capacitat d’impacte del missatge.

En el concurs, organitzat amb la col·laboració de la cooperativa Abacus, poden participar totes les persones que tinguin un compte personal de Facebook, que hauran de publicar el seu relat en el mur facebook de l’ICD http://www.facebook.com/icdones.

Els premis són tres xecs regals bescanviables per productes de l’Abacus per valor de 150, 100 i 50 euros.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Yayo Herrero. Generar formes comunitàries en cultures individuals

Per Sarah Babiker En aquesta entrevista, la pensadora eco-feminista Yayo Herrero reivindica la “justícia materna”...

Buena

Dones intercanviables

     OPINIÓ Per al patriarcat més reaccionari i capitalista, les dones som intercanviables. Com...

Les dones del Lluçanès per la igualtat

Montserrat Juventeny, Rosa Funtané i Mònica Jofre @Consorci Lluçanès Aquesta és la primera vegada que...