Sunday 21 July 2024

Sunday 21 July 2024

Compartir

Catalunya: “Vol que Catalunya esdevingui un Estat?” i “Vol que aquest Estat sigui independent?” / La Independent / Notícies gènere

 ACN El president de la Generalitat, Artur Mas, ha anunciat aquest migdia (12.12.2013) l’acord de CiU, ERC, ICV-EUiA i CUP sobre la data de la consulta, que serà el 9 de novembre del 2014, i la pregunta de la consulta. La pregunta tindrà dos apartats. En el primer es preguntarà: “Vol que Catalunya esdevingui un Estat?”. En cas afirmatiu, hi haurà una segona pregunta: “Vol que aquest Estat sigui independent?”.

L’anunvi ha estat fet en una compareixença amb, entre d’altres, Oriol Junqueras (ERC), Joan Herrera (ICV-EUiA) i David Fernández (CUP), Mas ha considerat que amb aquest acord, tothom qui vulgui votar un canvi d’estatus ho podrà fer, però també aquells que vulguin la independència.També hi eren la vicepresidenta Joana Ortega i la dirigent d’ERC Marta Rovira.

 

 

El procés és imparable, és impossible que no arribi a bon port” diuen Carme Forcadell i Muriel Casals

Carme Forcadell (ANC) i Muriel Casals (Omnium Cultural) celebren la feina feta per la societat civil i pel Parlament de Catalunya. Creuen que a partir d’ara “el procés sobiranista continua amb molta més força i que fer la consulta és una qüestió de democràcia” i afirmen que personalment: “farem tot el que podem fer i més”, diu Forcadell i ” treballarem més que ahir perqué encara tindrem més feina a partir de dema” ha dit Casals. Totes dues convenen que ara es tracta de treballar per votar i que el seu vot és SI i SI.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Tona Gusi

Tona Gusi

Fundadora i Co-coordinadora de La Independent. També és psicòloga menció en Psicologia d'Intervenció Clínica i menció en Psicologia del Treball i les Organitzacions.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Sylvana Regalado, experta en mediambient a l’Equador, aposta per una cooperació amb Catalunya en temes de drets i apoderament de les dones indígenes

I per continuar la feina al seu país en sobirania alimentària, Drets Socials, Econòmics, Culturals...

Catalunya: Ampliació del permís de paternitat / La Independent / notícies gènere

El Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya informa que, des del gener...

1 d’octubre

OPINIÓ La magnífica imatge del Pacte Nacional pel referèndum ens porta a creure que...