Saturday 13 July 2024

Saturday 13 July 2024

Compartir

Barcelona. MANIFESTACIÓ GLOBAL: 15 MAIG..

 

 

Com ja sabeu, milers de persones han pres la Plaça de la República a París i les places de tota França iniciant un nou cicle de mobilitzacions. Moltes altres ciutats han omplert de colors les seves també: Londres, Lisboa, Bogotà, Nova York, etc.

Cada dia es fa més evident: l’Europa del respecte pel dret de les persones no està al cap d’aquells que pretenen dirigir-la, a cop de violència i assassinats a les fronteres, de racisme institucional, a cop d’austeritat i retallades als nostres drets. Més que mai els pobles hem de respondre, construïnt les nostres regles del joc i els nostres espais de ruptura, des d’abaix, com ja portem temps fent, en solidaritat les unes amb les altres.

 

 

iaos flautas 2

 

 

Ara, totes les Nuit Debout i els Occupy del món ens conviden a aixecar-nos juntes, una gran festa a la qual no faltarem. Més que mai, els pobles hem de respondre prenent les places, els barris, els centres socials i els carrers.

Sortim de nou al carrer per reapropiar-nos de les nostres vides, per creuar les fronteres geogràfiques i mentals doncs no hi cabem en aquest ja caduc sistema que ens talla el camí cap a una vida digna. Perque no estem disposades a doblegar-nos davant de tractats internacionals que volen limitar encara més la capacitat de generar poder popular. Sortim al carrer per seguir construint aquell món que ens mou i que duem a dins.

Perquè el nostre futur no és negociable i no admet retallades ni concertines.

 

15M: #GlobalDebout  18h- MANIFESTACIÓ PLAÇA CATALUNYA- IAIOFLAUTAS” BARCELONA

 

 

 

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Carme Porta-1

59 dies

La bretxa salarial és una evidència en tots els àmbits i estudis, un fet evident...

El Vallés Occidental: Aprovat Protocol contra la violència Masclista a ajuntaments del Vallès Occidental/ La Independent /Notiés Génere

Des del passat 14 de desembre, el Vallès Occidental ja disposa d’un nou protocol Comarcal...

Granollers: II Pla d’Igualtat: Nou Impuls a les polítiques de violència de gènere

La Junta de govern Local de Granollers va aprovar al setembre, el II Pla d’Igualtat...