Monday 02 October 2023

Monday 02 October 2023

Compartir

Barcelona: La Bonne amb Wikidones / La Independent / Notícies Gènere

La Bonne continua amb nous projectes. Ara estan treballant amb Wikidones, una proposta de treball col·lectiu per afavorir la participació de les dones en l’edició de continguts a la Viquipèdia.
 
 
 
   
 

 
 
Aquest projecte està desenvolupat i coordinat per La Bonne, a partir d’una idea inicial de Susana Noguero, i compta amb el suport de la Regidoria de Dones i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, i amb la col·laboració d’Amical Wikimèdia i Eduxarxa.
 
En una primera fase, Wikidones promou la creació de 4 grups de treball temàtics: història, cinema, arts i disseny, ciència i tecnologia. Cada grup estarà acompanyat per dones especialistes en el tema, que treballaran amb un grup de dones interessades i compromeses a generar com a mínim un article de qualitat cadascuna amb perspectiva de gènere i feminista per a la Viquipèdia en català.
 
Wikidones és un projecte que té per objectiu afrontar la minsa participació de les dones a Viquipèdia (menys del 9%) fomentant la participació femenina a l’enciclopèdia lliure, en qualitat, de generadores de continguts amb perspectiva de gènere i feminista. 
 
Aquest projecte al Wikidones queda obert a la participació com a productores de continguts que coordinara a La Bonne, Marta Nieto.
 
 
 
vikidones
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Els mitjans no reflecteixen la situació de les dones en la guerra

Jeannette Mauricio i Fabiola Calvo (F. Amada Santos) Barcelona, abril (SEMLac).- Els mitjans de comunicació...

Barcelona: Celebració d’una fita en la història de les dones a Ciutat Vella / La Independent / Notícies gènere

La Independent es vol sumar a aquesta celebració i felicita de tot cor a les...

21 de març. Dia Internacional de l’Eliminació de la Discriminació Racial: Parla sense pensar, xenofòbia i racisme, has de descartar!

Aquesta es una campanya de la Red de Migración, Género y Desarrollo integrada per diverses organitzacions de...