Tuesday 21 May 2024

Tuesday 21 May 2024

Sant Quirze del Vallés: La Diputació analitza en unes jornades com millorar la comunicació amb el jovent / La Independent / Notícies gènere

Aquesta jornada porta per títol “Comunicació efectiva amb joves. Propostes i estratègies” Per això s’han convocat uns panels per debatre sobre com generar espais comuns entre els serveis locals de la joventut, els instituts i les i els professionals que treballen amb joves.

 

rotllana joves @diba

 

La 36a. Jornada de polítiques locals de joventut de la Diputació està oberta a professionals de la joventut i la comunicació de les administracions locals, a altres professionals de la joventut i a joves que treballen amb entitats juvenils.

Hi intervindrà Elisabeth Oliveras, l’alcaldessa de Sant Quirze del Vallès, la directora general de Joventut de la Generalitat, Norma Pujol i el diputat d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Antoni Garcia Acero.

La directora i conductora del programa Popap de Catalunya Ràdio, Mariola Dinarès, parlarà sobre “La comunicació amb les i els joves: de les relacions personals al fòrum de les xarxes” que donarà lloc a una taula rodona amb joves de Berga, Igualada, Sant Quirze del Vallès i Vic.

A la tarda hi haurà diversos tallers destinats a empoderar a les i als joves a través de la comunicació amb cinc tallers simultanis. La Diputació ofereix una sèrie de recursos audiovisuals, documentals i referències útils pels joves. Dos d’aquests tallers tindran com a objectiu la igualtat. Un de sensibilització en la lluita contra la violència de gènere.  Als nois a identificar actituds masclistes i a les noies a identificar les situacions d’assetjament especialment en la xarxa. L’altre a introduir en els pressupostos locals la perspectiva de gènere per visibilitzar l’impacte que aquests pressupostos tenen en homes i dones. Eliminar estereotips, actituds i obstacles que dificulten a les dones i als col·lectius LGTBI a accedir a professions i llocs de treball en igualtat de condicions.

Hi haurà  també una exposició. La cloenda anirà a càrrec dels alumnes del Conservatori de Dansa de l’Institut del Teatre.

Més informació@joventutdiba  #36jornadaPPLLJ

Inscripcions


 

 

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Teresa Carreras

Teresa Carreras

Periodista, activista i feminista. Secretaria de la XIDPIC.CAT-XIPVG. Coordinadora de GAMAG Europa, expresidenta APEC. Corresponsal setmanari El SIGLO, Ha treballat a RTVE.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Juguen dames

L aventura de les primeres universitàries Helena Maseras Dolors Aleu i Martina Castells Autora...

Barcelona: EXPOSICIÓ Mireia Sallarès: Joan, Jill Godmilow (What Godmilow taught) / La Independent / Notícies gènere

L 8217 exposició 8220 Mireia Sallarès Joan Jill Godmilow What Godmilow taught 8221 forma...

¿Qué es la Violencia Estructural contra las Mujeres?

En las estadísticas oficiales podemos leer que más de 30 mujeres han sido asesinadas...