Friday 19 July 2024

Friday 19 July 2024

Internacional – Catalunya: Avortament lliure i gratuït, ja!

El proper 28 de Setembre, es commemora el dia internacional per la despenalització de l’avortament. Després de més de trenta anys de reivindicació, manifestacions, declaracions, accions al carrer, i exigències als diferents governs d’arreu del món que han governat  durant aquests anys, el moviment feminista segueix exigint la despenalització i la llibertat de les dones per exigir el dret a decidir sobre el seu propi cos.

 

 

 

 

 

La Campanya pel Dret a l’Avortament, convoca diferents actes en diferents espais. El 28 de setembre a les 18 hores a Ca La Dona, hi ha convocada una xerrada sobre la situació del dret a l’avortament a Catalunya i en l’àmbit internacional. En aquest acte, hi ha com a convidada Morena Herrera, que parlarà de la situació al Salvador i a Amèrica Central. Al mateix acte es compartirà la informació sobre el dret a l’avortament a Andorra, presentant-se la campanya de solidaritat amb les dones andorranes, que ja està en marxa des de fa temps.

A les 20 hores també està convocada una concentració a Plaça Sant Jaume, per exigir a les institucions catalanes que es comprometin en els drets de les dones a Catalunya.

 

 

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Buena

Temps de normalitzacions perverses

OPINIÓ La paraula “blanquejar” no m’agrada perquè en massa ocasions amaga sentits perversos. Per...

Carme Porta-1

L’origen del mal

OPINIÓ El 25 de novembre es el dia internacional contra la violència vers les dones,...

Catalunya: La transsexualitat deixa de ser una malaltia psiquiàtrica / La Independent / Notícies Gènere

Des del passat dilluns el Departament de Salut de Catalunya, ha posat en marxa un...