Monday 15 July 2024

Monday 15 July 2024

Compartir

Catalunya: El Col·legi de Periodistes participa en el Dia Internacional de les Dones / La Independent / Noticies gènere

La seu del Col·legi de Periodistes acollirà un acte per reivindicar el paper de les dones en la vida professional el dia 8 de març a les 18:00h. L’esdeveniment està organitzat per les deganes i presidentes dels col·legis professionals de la Intercol·legial.

 

La degana del Col·legi Neus Bonet participarà en la celebració del Dia Internacional de les Dones el pròxim 8 de març a les 18:00h a la seu del Col·legi de Periodistes. L’acte té la finalitat de reivindicar el paper clau de les dones en els seus respectius països i aquest any vol remarcar el paper de les dones en el món laboral. Sota el lema ‘Les dones en un món laboral en transformació: cap a un planeta 50-50 a l’any 2030’.

L’acte està organitzat per les deganes i presidentes dels col·legis professionals de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya. Neus Bonet, membre de la Junta Directiva de la Intercol·legial, donarà la benvinguda a tots els assistents. A continuació Núria Carrera, coordinadora de l’acte, presentarà la lectura dels textos de Núria de Gispert, Sara Moreno, Núria Ribó, Marina Subirats, Mònica Terribas, Maria Assumpció Vilà i altres Dones. Finalment, M. Rosa Moneral i Rosa Rodríguez llegiran el manifest ‘Dones i professió’.

L’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya té com a finalitats reforçar la presència social dels col·legis professionals, divulgar les seves funcions d’interès general, impulsar projectes comuns, actuar com a interlocutor amb les administracions i estudiar qüestions que afectin el col·lectiu transversalment.

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Drina Ergueta

Drina Ergueta

Periodista y antropóloga. Comunicación y feminismo son sus temas predilectos desde hace más de una década. Articulista en medios bolivianos y portales feministas de España/México.
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Dones Indígenes a Colòmbia: Teixint vida i pensament a les diferents regions del País

Les dones indígenes han participat en la construcció de la identitat i cultura indígena colombiana....

Cubelles: De nou La revista de Dones La Fita surt al carrer

Surt una altra vegada aquesta revista-butlletí, que torna a ser aparador de les activitats de...

U.K.: Una periodista guanya una demanda a la BBC per cobrar menys que el seu company / La Independent / Notícies Gènere

Samira Ahmed percebia un salari d’uns 547 euros per cada episodi d’un programa informatiu, mentre...