Sunday 30 June 2024

Sunday 30 June 2024

Compartir

Barcelona: La Bonne amb Wikidones / La Independent / Notícies Gènere

La Bonne continua amb nous projectes. Ara estan treballant amb Wikidones, una proposta de treball col·lectiu per afavorir la participació de les dones en l’edició de continguts a la Viquipèdia.
 
 
 
   
 

 
 
Aquest projecte està desenvolupat i coordinat per La Bonne, a partir d’una idea inicial de Susana Noguero, i compta amb el suport de la Regidoria de Dones i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, i amb la col·laboració d’Amical Wikimèdia i Eduxarxa.
 
En una primera fase, Wikidones promou la creació de 4 grups de treball temàtics: història, cinema, arts i disseny, ciència i tecnologia. Cada grup estarà acompanyat per dones especialistes en el tema, que treballaran amb un grup de dones interessades i compromeses a generar com a mínim un article de qualitat cadascuna amb perspectiva de gènere i feminista per a la Viquipèdia en català.
 
Wikidones és un projecte que té per objectiu afrontar la minsa participació de les dones a Viquipèdia (menys del 9%) fomentant la participació femenina a l’enciclopèdia lliure, en qualitat, de generadores de continguts amb perspectiva de gènere i feminista. 
 
Aquest projecte al Wikidones queda obert a la participació com a productores de continguts que coordinara a La Bonne, Marta Nieto.
 
 
 
vikidones
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Compartir

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Picture of Amada Santos

Amada Santos

Fotoperiodista i Socióloga. Activista Feminista, Defensora DDHH i Cooperant. Presidenta de la XIDPIC.Cat. Co-coordinadora i Editora de La Independent. Coordinadora Internacional a la RIPVG
Search

There is no Event

Butlletí de notícies

Subscriu-te al nostre butlletí setmanal amb les darreres notícies publicades.

També et pot interessar

Barcelona: Caledari Comite Vaga Feminista Periferia Nord

...

La Bressola, avui i demà l’escola en català

Dissabte 23 d’octubre La Bressola va omplir els carrers de Perpinyà per evidenciar la...

Colombia:Promouen a la ràdio colombiana una campanya a favor de defensores de DH

L’organització internacional Front Line Defenders i el Moviment Nacional de Víctimes de Crims d’Estat (MOVICE)...